Cum arată fiica lui Vali Vijelie. Ce note a obținut Cati la examenul de Bacalaureat

de: Ana Toma
08 apr. 2021
Cum arată fiica lui Vali Vijelie. Ce note a obținut Cati la examenul de Bacalaureat
Vali Vijelie

Vali Vijelie este cunoscut de întreaga țară pentru muzica sa însă puțini știu că manelistul are și o fiică, de care este foarte mândru. Acesta este și motivul pentru care a postat o fotografie alături de ea.

Spre deosebire de copiii altor vedete, Cati Rusu, fiica lui Vali Vijelie este ceva mai retrasă. Nu se afișează prea mult pe rețelele de socializare, iar multă lume nici măcar nu o poate recunoaște.

Cum arată fiica lui Vali Vijelie

Cati Rusu are grijă de corpul ei, chiar dacă are doar 20 de ani. Fiica lui Vali Vijelie are o siluetă demnă de invidat și încearcă să se menință atât cât poate. Totuși, rețelele de socializare nu sunt mediul ei preferat.

Când vine vorba de imagini, Cati nu prea este activă și preferă să se concentreze asupra altor lucruri din viața sa. Acesta este și motivul pentru care, fiica lui Vali Vijelie are doar 139 de urmăritori pe pagina de Instagram, și urmărește doar 110 persoane.

Cu alte cuvinte, cel mai probabil, Cati preferă să țină lucrurile importante doar pentru ea și să comunice doar cu cei apropiați fără a se afișa prea mult, lucru care este de înțeles.

Ce note a luat Cati la Bacalaureat

Faptul că nu petrece prea mult timp pe rețelele de socializare s-a văzut destul de bine la examenul de Bacalaureat. Cati Rusu a absolvit liceul în urmă cu doi ani și a fost un elev foarte silitor. De asemenea, tatăl său o descrie ca fiind și o persoană ascultătoare, care a reușit să se descurce singură, în timp ce tatăl său era mai mereu pe drumuri.

”Fata a învățat singură, nu am fost eu la bac și nu am întrebat-o ce și cum. Eu în clasa a 12-a nu am mai mers, trebuia să mă duc la cântare. În clasa a 8-a lipseam, pentru că mă duceam la nuntă! Îi spuneam fetei mele: tată, ia și învață, că uite eu cum am ajuns”, a mărturisea Vali Vijelie.

Dacă vă întrebați ce note a obținut la examenul de Bacalaureat, ei bine, fiica manelistului a luat nota 8,55 la Limba și literatura română, la Istorie a obținut nota 9, iar la Economie 5,9. Ea a promovat examenul de Bacalaureat cu 7.81.