Cum arată și ce job neașteptat are Rebecca, fiica cea mare a celebrei Anamaria Prodan! Este superbă și are doar 22 de ani

20 apr. 2021
Cum arată și ce job neașteptat are Rebecca, fiica cea mare a celebrei Anamaria Prodan! Este superbă și are doar 22 de ani
Anamaria Prodan

La 48 de ani, Anamaria Prodan arată superb, iar fiicele ei îi moștenesc frumusețea. Mai mult, se pare că îi calcă pe urme și în business. Rebecca Dumitrescu Prodan a împlinit recent 22 de ani și impresionează pe toată lumea cu frumusețea ei. Fiica cea mare a celebrei impresare este model internațional, dar și patronul echipei de fotbal din Liga 1, Hermannstadt.

Rebecca este studentă la Institutul Marangoni din Italia, specialitatea Fashion and Design. Aceasta a fost acceptată inițial cu bursă la Parson University din New York, dar apoi a vrut să se transfere în capitala modei. Deja are la activ numeroase prezentări pentru cele mai mari case de modă din lume, dar vrea să ajungă numărul 1 și în business.

Rebecca este cea mai tânără patroană a unei echipe de fotbal din Liga 1

”Este vorba despre noi ca familie. Noi respirăm fotbal și în general sport. Mă alătur celor ce își doresc să facă performanță, celor ce iubesc să vadă bucurie pe stadion și celor ce promovează sportul, adică viața.

Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată”, spunea Rebecca Prodan Dumitrescu la Digi Sport în urmă cu un an.

Anamaria Prodan și fiica ei, Rebecca. Foto: Instagram

Tânăra este fiica Anamariei Prodan, din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Se și observă acest lucru pentru că are o înălțime de 1,83 cm, ceea ce o ajută destul de mult în cariera de model. Chiar dacă face deja performanță în acest domeniu, ea spune că tot educația contează cel mai mult pentru ea.

”Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândrii de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine”, a spus Rebecaa.