Cum se înțelege Adda cu soțul ei. Artista a șocat cu sinceritatea ei. Detalii incredibile din relația celor doi

de: Ana Toma
12 sept. 2020
Cum se înțelege Adda cu soțul ei. Artista a șocat cu sinceritatea ei. Detalii incredibile din relația celor doi

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea showbiz-ului românesc, însă dincolo de aparențe, cei doi nu se înțeleg atât de bine. Artista a mărturisit motivele pentru care cei doi ajung să se certe, dar și modul în care își rezolvă problemele. 

Adda a mărturisit într-un interviu acordat pentru Viva care este secretul unei căsnicii de succes și ce impact au certurile de cuplu în viața celor doi.

”Eu cred că de asta şi rezistă! Pentru că nu adunăm frustrări, supărări și energie negativă. Rezolvăm problema pe moment şi găsim o soluție la orice. Eu nu înțeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt. Nu există aşa ceva. Iubirea este fără frică. Dacă e iubire adevărată, poți să fii TU 100%. Cu bune şi cu rele. Cu bucurii şi cu probleme.

Cu certuri. Asta e viața. Fiecare relație e diferită. Noi aşa suntem. Şi uite că ne e bine”, a mărturisit Adda.

Întrebată despre lucrurile care o enervează cel mai mult la soțul ei, Adda a fost deschisă și a dat cărțile pe față.

”Îl ador cu totul. E iubitor, protector. E minunat, însă uneori este foooooarte cicălitor. Mă întreabă sau îmi spune de 150 de ori acelaşi lucru” a mai spus artista. 

99% gândim la fel

Într-o relație de succes gândirea și înțelegerea e cea mai importantă, iar în cazul Addei, Cătălin este cel care gestionează totul într-un mod calm.

”Noi gândim la fel în 99% din cazuri. Însă el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situația cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle”, a mai mărturisit vedeta.