Cutremur în Antene! Mirela Vaida rupe tăcerea despre Vulpița și Viorel. Toată lumea a rămas mască

de: Ana Toma
04 nov. 2020
Cutremur în Antene! Mirela Vaida rupe tăcerea despre Vulpița și Viorel. Toată lumea a rămas mască

Emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1 a fost lider de audiență o bună perioadă de timp, iar Mirela Vaida a spus adevărul despre succesul subiectului ”Vulpița și Viorel”. De asemenea, au ieșit la iveală detalii neștiute din culisele emisiunii.

Perioada în care Vulpița și Viorel au fost personaje principale la ”Acces Direct” nu a fost una ușoară pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea tv a mărturisit că s-a confruntat cu o serie de critci venite din toate direcțiile la acea perioadă.

Totuși, vedeta a realizat în final că toți oamenii care criticau apariția celor doi soți nu au fost sinceri. Ei stăteau își petreceau mult timp în fața micilor ecrane, rezultatul fiind audiențele înregistrate săptămâni întregi.

”Valul de hate venea odată cu audiența foarte mare pe care a făcut-o acest subiect şi mi-am dat seama că oamenii nu sunt sinceri. Tu nu ai cum să critici în fiecare zi subiectul, dacă nu îl urmăreşti, şi atunci întrebarea este: de ce îl urmăreşti? Pentru că te intrigă ceea ce vezi? Pentru că nu te lasă indiferent?

Şi atunci cum mă faci pe mine, producător, realizator sau prezentator de televiziune, să mă opresc cu acest subiect, când ştiu că ție îți place să te uiți? Căci despre asta e vorba în televiziune, despre a capta interesul publicului”, a mărturisit Mirela Vaida într-un interviu acordat pentru Viva.

Au fost deliciul publicului

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a mai mărturisit că a trecut cu bine peste valul de critici deoarece și-a dat seama că cele două personaje, Vulpița și Viorel au fost un adevărat fenomen. Soții Stegaru au devenit un deliciu al publicului, iar acesta este motivul principal pentru care mulți telespectatori au decis să-i urmărească.

”El n-are decât să te blameze, să te judece, dar dacă el nu schimbă canalul, înseamnă că el te vrea acolo. Aşa că mă ridic deasupra acestor critici şi voi spune că da, Vulpița şi Viorel au fost un fenomen.

Astfel de personaje au făcut deliciul publicului, pentru că ei vin cu poveşti desprinse din viața reală, indiferent de studiile, educația, oraşul din care vin şi multe alte criterii sociale, economice şi intelectuale”, a mai spus Mirela Vaida.