Umilință totală pentru Jador! Asistenta de la ”Acces Direct” l-a pus la zid: Dar tu m-ai întrebat?

jador

Umilință totală pentru Jador. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost pus la zid de noua asistentă de la ”Acces Direct”, Cosmina Adam. Acesta a primit un răspuns care întrece orice fel de așteptare a artistului.

În urmă cu o lună, Jador a făcut public faptul că este atras de Cosmina Adam, iar de atunci a încercat să facă tot posibilul pentu a o cuceri.

Încă de la prima invitație la ”Acces Direct”, Jador a fost cu adevărat impresionat de cântăreața brunetă. Jocul privirilor a continuat sub ochii tuturor. Cei doi și-au aruncat zâmbete, iar Jador a pus o serie de întrebări despre ea.

De asemena, Cosmina Adam i-a mărturisit lui Jador că este fana lui și că îi știe melodiile pe de rost, iar la rândul său, artistul s-a arătat extrem de impresionat de asistenta tv.

”Băi, dar cum arată fata asta pe Instagram? Că mor! Vorbește mult tare!’, a spus Jador despre Cosmina, noua asistentă TV.

L-a pus la zid în direct

Având în vedere noua întâlnire dintre cei doi, cântărețul nu s-a putut abține și a încercat din nou să o abordeze pe asistenta Mirelei Vaida. El a menționat că își dorește să se însoare și și-ar dori o femeie independentă. Apoi, a urmat un schimb de replici între el și Cosmina Adam.

Totuși, asistenta Tv nu a mai pierdut timpul și a decis să pună capăt acestor gesturi făcute de artist.

”Dar tu m-ai întrebat dacă am iubit?’, i-a spus Cosmina lui Jador.

La scurt timp după reacția acesteia, toate speranțele lui Jador au fost distruse, iar artistul a hotărât să renunțe la insistențe.

Citește și:

Revista Presei