Cutremur în showbiz! Gina Pistol, umilință maximă pentru Mihaela Rădulescu! Probleme mari la Pro Tv

15 oct. 2020
Cutremur în showbiz! Gina Pistol, umilință maximă pentru Mihaela Rădulescu! Probleme mari la Pro Tv
Gina Pistol

Gina Pistol se pregătește să devină mămică și este mai fericită ca niciodată. Deși are 39 de ani și medicii i-au recomandat să se odinească pentru a avea o sarcină fără probleme, aceasta a decis să nu renunțe la proiectele ei din televiziune. Mai exact la Chefi la cuțite, emisiunea cu care Antena1 a dat lovitura după ce a transferat de la Pro Tv întreaga echipă.

Cu Gina Pistol în postură de gazdă, show-ul culinar a fost tot timpul lider de audiență, rar fiind întrecut de Pro Tv, care a încercat mereu să vină cu producții care să atragă mai mulți telespectatori decât Antena1. Ei bine, ziua de 13 octombrie a fost cu mare ghinion pentru Mihaela Rădulescu și postul de pe Pache Protopopescu, care a încasat o umilință de zile mari.

Reality show-ul Ferma s-a clasat abia pe locul 3 în audiențe, după Chefi la cuțite, care a fost lider și Kanal D. Mai grav este că Pro Tv se afla pe locul 1 înainte să înceapă emisiunea Mihaelei Rădulescu, datorită serialului fenomen Las Fierbinți, dar apoi telespectatorii au schimbat programul.

Ce audiențe au avut emisiunile prezentate de Gina Pistol și Mihaela Rădulescu

Chefi la cuțite prezentat de Gina Pistol a adunat aproximativ 1,6 milioane de români, conform paginademedia.ro, în timp ce Ferma aproximativ 860.000, iar Kanal D o medie de 876.000 de persoane, pe intervalul de intersecție cu Pro Tv și Antena1.

În mediul urban, lucrurile au stat similar. Antena 1 a ocupat primul loc, cu o medie de audiență de 876.000 de oameni pe minut, pe doi a fost Kanal D, cu jumătate de milion de telespectatori în medie, iar pe trei Ferma cu o medie de audiență de 423.000 de oameni din mediul urban.

Tinerii au preferat tot Chefi la cuțite, de pe Antena 1. Peste 400.000 s-au uitat la cooking show, 235.000 de persoane pe minut la Pro Tv, aducând Ferma pe doi și 160.000 de tineri la Kanal D.