Mihaela Rădulescu rupe tăcerea. Cine este bărbatul de care este îndrăgostită acum: Eu trăiesc numai ce-mi place

de: Ana Toma
14 ian. 2021
Mihaela Rădulescu rupe tăcerea. Cine este bărbatul de care este îndrăgostită acum: Eu trăiesc numai ce-mi place

Mihaela Rădulescu nu se mai ascunde. Vedeta a fost văzută la ”Ferma” în toate ipostazele pozibile, iar acum niciun secret nu mai rămâne ascuns. Aceasta a vorbit deschide despre relația din ea și Felix pentru a pune punct speculațiilor din ultima vreme.

Întrebată despre despărțirea dintre ea și Felix, și modul în care pandemia le-a afectat relația celor doi, Mihaela a răspuns deschis.

”Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a mărturisit vedeta într-un interviu acordat pentru VIVA. 

Mihaela Rădulescu a vorbit și despre momentul în care l-a cunoscut pe Felix și cum a ajuns, de fapt să aibe o relație cu o persoană dintr-o categorie pe care a ”evitat-o cu strictețe”.

”Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie. Uite, am comasat toate întrebările și-ți dau un singur răspuns. Nu ție, celor curioși – am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea”, a mai adăugat ea.

Nu vrea nicio nuntă

Vedeta a mai mărturisit că nu își dorește să se căsătorească ci doar să traiască ce are sens pentru ea.

”Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta.

Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mai spus Mihaela Rădulescu.