Jador a spus adevărul despre relația cu Carmen de la Sălciua. Fanii sunt in delir. Dezvăluiri neașteptate

carmen de la salciua jador

Jador rupe tăcerea. Renumitul manelist a spus adevărul despre relația dintre el și Carmen de la Sălciua. Nimenu nu se aștepta la o astfel de dezvăluire, care dă totul peste cap. 

Topurile muzicale din România au fost cucerite de Jador și Carmen de la Sălciua, iar apropierile dintre cei doi au stârnit interes din partea fanilor. Toți sunt convinși că există o relația întrei cei doi, iar manelistul a spus adevărul pentru a lămuri speculațiile.

Remus Ionuț Dumitrache, zis și Jador a recunoscut că are sentimente pentru frumoasa brunetă, însă nu este vorba despre iubire, sau atracție fizică. El a lăudat-o pe Carmen de la Sălciua din punct de vere artistic, dar și al caracterului.

”Fata (Carmen de la Sălciua, n. red.) este un om de treabă rău de tot, un om cu suflet mare, dar asta nu înseamnă că între noi doi ar exista ceva, o iubire.

E doar un respect, este o femeie frumoasă, o fată frumoasă, pe care o apreciez, are o voce frumoasă, cântă frumos, are un caracter frumos, dar… atât”, a declarat Jador, potrivit wowbiz.ro.

Adevărul despre Carmen de la Sălciua

Mai mult de atât, Jador a spus și motivul pentru carei cei doi nu vor avea niciodată o relație. Potrivit manelistului, Carmen de la Sălciua este, de fapt, fosta soție a prietenului său, Culiță Sterp, motiv pentru care el nu și-ar dori să strice o frumoasă prietenie.

„Culiță fiind prietenul meu, nu aș putea să am o relație cu Carmen. În primul rând, din respect pentru el, că nu am cum să am o relație cu fosta lui nevastă… Culiță mi-e prieten, ea mi-e prietenă…”, a mai spus Jador.

Revista Presei