Cutremur în showbiz! Lidia Buble a lucrat pentru un politician celebru! A fost bonă pentru copiii lui. Ce alte joburi incredibile a mai avut aceasta înainte să devină cântăreață

19 oct. 2020
Cutremur în showbiz! Lidia Buble a lucrat pentru un politician celebru! A fost bonă pentru copiii lui. Ce alte joburi incredibile a mai avut aceasta înainte să devină cântăreață

Acum este celebră și își permite să meargă în orice vacanță își dorește și să poarte cele mai scumpe haine. Înainte, însă era nevoită să lucreze cam orice pentru a se putea întreține. Lidia Buble este astăzi una dintre cele mai populare cântărețe din România și se bucură de mare succes.

Aceasta provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii, iar tatăl său este pastor. Mama ei nu a lucrat pentru a avea grijă de cei mici, astfel că fiecare a trebuit să mai și muncească în copilărie. Dintre toți, ea a fost cea mai rebelă și a încălcat practic toate legile religiei în care a fost educată. Părinții săi au fost foarte supărați când au aflat că fiica lor are o relație interzisă cu un bărbat căsătorit, Răzvan Simion.

Între timp, Lidia nu mai formează un cuplu cu acesta, dar zvonurile despre viața ei amoroasă continuă să fie subiect central pentru tabloide. După melodia pe care a scos-o cu Vunk, mulți au spus că s-ar iubit cu solistul Cornel Ilie, în timp ce alții au relatat despre întâlnirile ei nocturne cu fotbalistul Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe.

Înainte să ajungă sub protecția lui Adi Sână, care a ajutat-o să se lanseze pe piața muzicală, Lidia Buble a fost nevoită să lucreze în multe locuri. A fost femeie de serviciu, dar și bonă pentru copiii unui politician celebru, fost lider PNL Sector 5.

Lidia Buble a lucrat ca bonă, dar și pentru Țiriac

„Sunt o persoană independentă. Am lucrat şi ca bonă timp de un an de zile, să mă întreţin, la şeful PNL sector 5, Bucureşti, Cristian Olteanu. Am mai fost manager de vînzări auto la Ţiriac Auto, aproximativ doi ani“, spunea Lidia Buble la începutul carierei sale, într-un interviu din urmă cu mai mulți ani.

„Îmi plac mult copiii, mâine aş face un bebe, însă doar dacă aş fi căsătorită. În altă situaţie, nu. Mă păstrez pînă atunci!”, mai spunea cântăreța.

De altfel au fost multe zvonuri conform cărora fix aceasta ar fi fost motivul despărțirii de Răzvan Simion. Ea și dorea un bebeluș, dar numai după căsătorie și acesta să fie botezat în religia ei penticostală. Doar că matinualul de la Antena1, care mai are doi copii din prima căsnicie a tot amânat momentul și inevitabil s-a ajuns la o ruptură totală între cei doi.

„Timbrul vocal nu l-am moştenit nici de la mama, nici de la tata. Toată lumea-mi spune că sunt răţuşca răguşită. Am cântat în corul bisericii de la patru ani şi apoi, când am crescut, am continuat să cânt la nunţi, botezuri, evenimente. Am făcut şi gimnastică de performanţă când eram mică, dar era foarte greu, aşa că am renunţat”, dezvăluia Lidia Buble în urmă cu mai mulți ani.

Tags: