Lidia Buble, umilită pe internet. Artista a fost jignită într-un mod incredibil. Ce îi cer fanii este inacceptabil

de: Ana Toma
28 sept. 2020
Lidia Buble, umilită pe internet. Artista a fost jignită într-un mod incredibil. Ce îi cer fanii este inacceptabil

Lidia Buble pare o femeie mai puternică de când s-a despărțit de Răzvan Simion, iar acest lucru poate fi observat din multitudinea de hituri pe care le scoate, dar și din ultimele imagini postate în ultima perioadă pe rețelele de socializare. Totuși, o serie de mesaje batjocoritoare i-au pus capac artistei.

Lidia Buble le-a mărturisit fanilor săi că se confruntă cu fel de fel de comentarii și mesaje răutăcioase legate de aspectul ei fizic. Acest lucru se întâmplă în contextul în care vedeta a mărturisit că și în copilăria a trecut prin astfel de momente, atunci când colegii ei aveau o problemă cu religia și neajusurile de la acea vreme.

Acum însă, artista este umilită din cauza aspectului ei fizic. Fanii continuă să-i sugereze să apeleze la rinoplastie, însă Lidia Buble nici nu ia în calcul așa ceva. Pentru a le închide gura tuturor, aceasta a postat un mesaj pe contul personal de socializare.

Îmi este milă de astfel de femei

”Probabil că mulți dinte voi o să vă întrebați de ce am ales să postez acel mesaj. Primesc zilnic astfel de mesaje și sunt convinsă că nu sunt singura, sunt convinsă că sunt foarte multe femei atât la noi în țară cât și în alte țări, care sunt batjocorite pentru felul în care arată.

Este tot un fel de bullying, în online se întâmplă în cea mai mare parte, pentru că oamenii de acest gen, în general nu prea au curajul să spună față în față și atunci refulează în online.

Eu personal niciodată n-o să răspund cu răutate la astfel de mesaje. Îmi este milă de astfel de femei. Pentru că da, din păcate femeile sunt cele care trimit astfel de mesaje. Eu primesc zilnic destul de multe și în proporție de 99,9% sunt femei. Foarte trist. Nu înțeleg de ce suntem atât de rele între noi, nu înțeleg de ce nu ne putem susține. Nu înțeleg de ce, după părerea voastră, toată lumea ar trebui să arate la fel.

De ce toată lumea ar trebui să fie stană de piatră, bibelou, păpușă. Este atât de frumos să fim cu toții diferiți, iar defectele sunt atât de frumoase. Și chiar dacă probabil unii dintre voi nu realizați, de cele mai multe ori defectele ne fac să fim speciali, să avem acel ceva, așa că iubiți-le”, a scris Lidia Buble.

Acest ”nănău” e foarte sexy

De asemenea, artista nu s-a oprit aici și a avut chiar și un mesaj special pentru persoana care s-a luat de aspectul ei fizic.

”Pentru tine am și un răspuns: acest nănău așa cum l-ai numit tu, foarte sexy și cu foarte multă personalitate, știi la ce mă ajută? Mă ajută să miros hit-urile astea frumoase care ajung la sufletele a milioane de oameni care mă iubesc, îmi ascultă muzica și îmi trimit mesaje frumoase.

Toți bărbații care au trecut prin viața mea de asta s-au îndrăgostit, de faptul că sunt foarte naturală”, a fost răspunsul oferit de Lidia Buble.