Cutremur în showbiz! Motivul pentru care Antonia nu mai vrea să se căsătorească cu Alex Velea, deși a reușit să divorțeze de Vincenzo Castellano, după 7 ani de procese

19 nov. 2020
Cutremur în showbiz! Motivul pentru care Antonia nu mai vrea să se căsătorească cu Alex Velea, deși a reușit să divorțeze de Vincenzo Castellano, după 7 ani de procese

Antonia este în sfârșit o femeie liberă, după ce mult timp a încercat să finalizeze divorțul cu italianul Vincezo Castellano. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și imediata a apărut Maya pe lume. Deși păreau familia perfectă, se pare că artista ducea o viață destul de grea alături de soțul ei și nu primea deloc suport și afecțiune.

În acea perioadă ea l-a cunoscut pe Alex Velea, de care s-a îndrăgostit foarte tare. Nu s-au putut căsători deoarece Castellano nu a dorit să-i acorde nici divorțul și nici custodia fetiței. Din 2013 și până în prezent au tot fost procese, dar într-un final, practic abia după 7 ani, Antonia a devenit o femeie liberă și în acte.

Artista are doi băieți și cu Alex Velea, dar resimte dorul de micuța ei, care a rămas la familia fostului soț. O vede destul de rar, iar asta îi frânge inima. Totuși noroc cu noua tehnlogie care permite comunicarea.

De ce nu se căsătorește Antonia cu Alex Velea

“Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe WhatsApp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a spus artista pentru Click.

Întrebată pe când nunta cu Alex Velea, deși toată lumea se aștepta ca răspunsul să fie „cât mai repede”, ținând cont de cât de mult au așteptat, răspunsul a fost unul complet neașteptat.

“Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat Antonia.

Mai mulți foști apropiați ai cuplului au povestit pentru VoxBiz, însă că lucrurile nu ar mai fi la fel de roz ca la început între Antonia și Alex Velea și că au fost momente în care chiar s-ar fi gândit la despărțire din cauza geloziei Antoniei și a faptului că Alex Velea era luat cu asalt de fane.