Cutremur în showbiz-ul românesc. Laura Cosoi rupe tăcerea. Adevărul despre relația cu Smiley. De ce s-au despărțit

laura-cosoi-smiley

Cutremur în showbiz-ul românesc. După ani buni de la despărțire, Laura Cosoi rupe tăcerea și vorbește despre relația pe care a avut-o cu Smiley, dar și motivele care au dus la ruptura dintre cei doi. 

Laura Cosoi și Smiley au format foarte mulți ani unul dintre cel mai îndrăgit cuplu din showbiz-ul românesc. Deși toți fanii se așteptau ca cei doi să se căsătorească, viețile celor doi au mers pe drumuri separate, ambii având în prezent familia lor.

Laura Cosoi este în prezent căsătorită și are doi copii, iar de cealaltă parte, Smiley tocmai ce a anunțat că va avea o fetiță alături de Gina Pistol. Deși nu mai sunt împreună, cei doi și-au refăcut viețile și pare că le e mult mai bine așa.

Până acum toată lumea a încercat să înțeleagă motivele pentru care cei doi au decis se separe și iată că după ani dezile, adevărul a ieșit la iveală. Recent, într-un interviu oferit pentru Life.ro, Laura a vorbit despre relația sa cu Smiley.

”Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical.

S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum.

Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală.

Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună.

Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi”, a mărturisit Laura Cosoi.

”Nu mai aveam nimic comun”

”Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane.

Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, a mai spus actrița.

Laura Cosoi a vorbit și despre diferențele dintre ea și Smiley, spunând că  nici nu are cum ”să se compare cu el”.

”Eu nu am cum să mă compar cu el. Dar nici nu mi-am dorit asta. El cântă, iar orice cântăreț ajunge mult mai ușor la oameni decât o face un actor.

Dincolo de asta, nu mai există genul acesta de cupluri acum și nici nu mai există un PR care să-ți creeze o astfel de imagine’, a mai spus Laura.

Revista Presei