Cutremur la Antena 1! Câștigătorul ”Chefi la Cuțite”, la un pas de moarte: Am rămas fără aer

de: Ana Toma
18 dec. 2020
Cutremur la Antena 1! Câștigătorul ”Chefi la Cuțite”, la un pas de moarte: Am rămas fără aer

Cutremur la Antena 1. La nici măcar o zi după ce a câștigat ”Chefi la Cuțite”, Ionuț Belei a fost la un pas de moarte. Câștigătorul show-lui culinar a trecut prin momente teribile până ce medicii au ajuns la el. 

Ionuț Belei a avut o săptămână încarcată. Bucătarul a câștigat finala ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1 și premiul de 30.000 de euro, însă nu a apucat să se bucure prea mult de acest lucru.

Joi, înainte de a urca în avion, Ionuț Belei a avuzat o serie de simptome atipice. Acesta susținea că simțea cum nu mai putea respira, iar medicii s-au mobilizat pentru a-l salva.

Câștigătorul ”Chefi la Cuțite” a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală, unde a fost preluat de medici și testat pentru noul coronavirus. Din fericire, rezultatul testului a fost negativ.

Cauza a fost cu totul și cu totul alta. Ionuț Belei a mărturisit că a avut un junghi cardiac.

”Dimineață când am vrut să mă reîntorc acasă, la Cluj, în aeroport am rămas fără aer. M-am speriat. Cei de la control au chemat medicii. Mi-au spus că am avut un junghi cardiac. Este prima dată când am pățit așa ceva. Mi-au explicat medicii că din cauza stresului și lipsei de somn.

Vreau să știți că sunt bine acum. Mi-au făcut și testul COVID. Sunt negativ și mă bucur că nu am pățit nimic grav”, a explicat el, la Antena Stars.

Oboseala și-a spus cuvântul 

Câștigătorul de la ”Chefi la Cuțite” a precizat că a băut o cafea de dimineață îniante de a urca în avion, iar o doamnă de la control l-ar fi întrebat dacă se simte bine. Câteva momente mai târziu, inevitabilul s-a întâmplat. Totuși, Ionuț dă vina pe oboseala și pe emoțiile acumulate în ultimele zile.

”Fiind dimineață am băut o cafea. Am vrut să intru înauntru, am făcut controlul, dar doamna de la aeroport mă întreba dacă sunt ok. nu am vrut să mă panichez. Și după un minut când am trecut de vamă, m-am sprijinit de perete și atunci a chemat doamna salvarea. M-am speriat că nu am respirat bine.

Și din cauza emoțiilor și a lipsei de somn. Vreau să le mulțumesc medicilor care au avut grijă de mine” a mai povestit Ionuț Belei.