Surpriza anului! Am aflat cine va prezenta următoarea ediție Chefi la cuțite! Cu cine a semnat și Gina Pistol

17 dec. 2020
Surpriza anului! Am aflat cine va prezenta următoarea ediție Chefi la cuțite! Cu cine a semnat și Gina Pistol
Gina Pistol

La 40 de ani, Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Peste două luni va deveni mamă e unei fetițe, iar iubitul ei Smiley este în al nouălea cer și nu ratează nicio ocazie să-i facă suprize și declarații impresionante. Și dacă-n viața personală îi merge foarte bine, ei bine la fel se întâmplă și în cea profesională.

Cea de-a opta ediție e show-ului culinar Chefi la cuțite s-a încheiat cu victoria tânărului Ionuț Belei. Puțini s-au așteptat ca acesta să câștige trofeul și premiul în valoare de 30.000 de euro, dar iată că surpriza s-a produs. Gina Pistol a fost prezentatoare emisiunii și fanii o iubesc foarte mult.

Și nu doar fanii, ci și trei chefi, care se pare că au refuzat să colaboreze cu o altă vedetă în postura de prezentatoare pentru cea de-a noua ediție. Așa că producătorii s-au apucat deja să filmeze și noul sezon Chefi la cuțite, susțin jurnaliștii de la wowbiz.ro.

Cine va fi noua prezentatoarea de la Chefi la cuțite

Iar prezentatoare va fi tot Gina Pistol, care a semnat un nou contract cu Antena1. Frumoasa iubită a lui Smiley va purta ținute largi, dar va fi la fel de atrăgătoare ca și până acum. Deja ediția a noua se filmează, însă nu se știe exact când va fi difuzată. Abia s-a terminat cea de-a opta, așa că probabil vor mai trece câteva luni până când fanii se vor delecta cu producția care a dus Antena1 pe locul 1 în audiențe.

Gina este preferata chefilor, ei au decis că au nevoie de ea și în următorul sezon, că nu vor să fie prezentat de altcineva”, a dezvăluit o surse din cadrul Antena1 pentru jurnaliștii wowbiz.ro.