Cutremur la Antena 1! Marcel Pavel are coronavirus. Cine l-a infectat pe artist

de:
18 iun. 2020
Cutremur la Antena 1! Marcel Pavel are coronavirus. Cine l-a infectat pe artist

Cutremur la Antena 1. Ultima informații a șocat întreaga televiziune. Marcel Pavel, care urma să revină alături de Monica Anghel la filmările pentru noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, a fost infectat cu noul coronavirus.

Până în prezent nu se cunoaște persoana care l-ar fi infectat, dar cel mai probabil după confirmarea pozitivă, toți colegii de la ”Te cunosc de undeva” urmează să fie testați. Printre ei se numără Alina Pușcaș, Cosmin Seleși și chiar și Andreea Bălan.

Potrivit unor surse medicale, Marcel Pavel a fost dus la spital cu izoleta, miercuri seară, în urma confirmării rezultatului pozitiv pentru noul coronavirus, iar în prezent acesta se află la un spital din București.

Medicii fac tot posiblul pentru a-l trata și pentru a elimina orice fel de amenințare care i-ar putea crea probleme majore de sănătate artistului. Potrivit Gândul.ro, reporterii au încercat să-l conteacteze pe Marcel Pavel, însă acesta a avut telefonul închis.

”Sunt răgușit. Aștept mâine rezultatul”

Cu doar o zi în urmă, artistul a declarat într-un interviu pentru Click că nu are o stare prea bună de sănătate după fimările show-ului ”Te cunosc de undeva” și așteaptă rezultatul testului pentru coronavirus, care, spera el, să fie negativ.

“Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ.”