Andreea Bălan a dat cărțile pe față. Ce s-a întâmplat între George Burcea și fetițe. Detalii cutremurătoare

de: Ana Toma
15 iun. 2020
Andreea Bălan a dat cărțile pe față. Ce s-a întâmplat între George Burcea și fetițe. Detalii cutremurătoare

Andreea Bălan trăiește momente extrem de dureroase după separarea de George Burcea. Artista a vorbit pentru prima oară despre fetițele sale și despre cum le afectează divorțul pe acestea.

Într-un interviu acordat pentru Viva, Andreea Bălan a mărturisit momentul în care relația dintre ea și George Burcea a început să se destrame.

„Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume.
Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar”, a mărturisit Andreea Bălan.

„Îmi dau lacrimile”

Întrebată despre ce știu cele două fetițe ale cuplului despre tatăl lor, George Burcea, artista a povestit că Ella, fiica mai mare nu poate percepe cuvântul „despărțire”, așa că, pentru moment, micuțele știu că tatăl lor „lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme” împreună cu familia.

„Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă mă- car puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă.

Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a mai spus Andreea Bălan.