Cutremurător! A părăsit PRO TV-ul după 25 de ani: Emoționată și hotărâtă să fac această schimbare

O cunoscută vedetă de la PRO TV a anunţat recent că părăseşte televiziunea pentru a intra în politică. Anunţul a venit recent, fiind făcut pe Facebook chiar de vedetă. Cu toate că decizia a venit ca un fulger, planul pare să fie deja făcut. 

Elena Lasconi a anunţat recent că părăsește PRO TV după 25 de ani de muncă. Jurnalista a explicat că se desparte cu greu de meseria sa şi de oamenii cu care a lucrat. Motivul pare să fie totuşi unul întemeiat, a ales un important oraş din România pentru a-şi lansa cariera politică.

„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această schimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. #elenalasconi #campulungmuscel”, a scris Elena Lasconi pe contul ei de Facebook.

Elena Lasconi a anunţat că va candida în acest an la Primăria Câmpulung Muscel, oraş unde şi-a cumpărat o casă şi de care e foarte ataşată.

„Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor in bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot sa fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună. Dacă voiam sa «bifez» o carieră politică era simplu să iau in calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria”, a spus Elena.

Revista Presei