Dan Bittman, umilit de un celebru jurnalist Antena3. Ce a dezvăluit public despre acesta

dan bittman

Dan Bittman a revenit în prim plan după o perioadă în care singurele știri despre el erau despre povestea interzisă de dragoste pe care o avea cu tânăra artistă de 24 de ani, Monica Odagiu. Însă nici de data aceasta, solistul trupei Holograf nu este expus într-o lumină pozitivă.

Dan Bittman a devenit viral după ce a postat pe facebook că el nu crede în coronavirus și a îndemnat oamenii să iasă în stradă. Apoi a fost invitat la Gândul Live, unde a avut o reacție care a șocat pe toată lumea, inclusiv pe realizatorul Antena3, Radu Tudor, care l-a umilit crunt.

Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii.

Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a fost declarația șocantă a lui Dan Bittman la Gândul Live.

Sunt foarte trist sa vad ca un artist pe care-l admiram candva a luat-o razna„, a fost reacția lui Radu Tudor.

Dan Bittman continuă să șocheze

Interesant este că apoi, Dan Bittman a fost invitat la Antena3, de Mihai Gâdea, unde a avut din nou o serie de declarații controversate.

Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…)

În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează. În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur.

De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (…) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (…)

Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general (…)

Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă în felul în care mi se restrânge acum, în plină democraţie. Sunt nişte drepturi, cred că încă le mai avem. Aflu de la zi la zi că mi se restrâng toate drepturile posibile„, a spus Dan Bittman la Sinteza Zilei.

Revista Presei