Dana Budeanu a dezvăluit cine este bărbatul vieții ei. Cum o impresionează și ce mare calitate are

de: Ana Toma
08 mai 2021
Dana Budeanu a dezvăluit cine este bărbatul vieții ei. Cum o impresionează și ce mare calitate are
Foto: Facebook

Dana Budeanu are un still aparte de exprimare, iar urmăritorii ei au observat acest lucru încă din primele ei apariții. Cu toate astea, mulți se întreabă cine est bărbatul care ar putea să o impresioneze pe vedetă.

Dacă unele dive ale showbiz-ului românesc au niște gusturi rafinate, ei bine, Dana Budeanu vrea ca bărbatul vieții ei să aibă o singură caracteristică importantă, care, după cum spune ea, ar putea face relația să funcționeze

Cine este bărbatul perfect pentru Dana Budeanu

Dana Budeanu a mărturisit recent că bărbatul perfect pentru ea nu este cel care are bani sau care impresionează, ci cel care reușește să o facă să tacă. Cum poate face un bărbat acest lucru?

Vedeta a povestit că bărbatul în fața căruia ar fi liniștită și s-ar simți împlinită este cel căruia ea poate să îi ofere respect, iar respectul are mai multe forme și se dobândește în timp, evident.

”Este bărbatul în fața căruia tac, iar eu tac doar în primul rând din respect”, a mărturisit Dana Budeanu într-un interviu acordat în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Cum funcționează o relație perfectă

Mai mult de atât, Dana Budeanu susține că pentru a putea respecta un bărbat, este nevoie ca acesta să fie egal cu ea la capitolul minte. Designerul mărturisește că pentru a exista chimie de suflet și chimie fizică, este nevoie în primu rând de chimia de minte.

Ca să-l respect foarte mult trebuia să fie la același nivel de minte cu al meu. Chimia de minte este foarte importantă. Fără chimia de minte nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Cine aberează, aberează.

Sunt pur și simplu situații dezechilibrate care se echilibrează prin altele și funcționează, dar chimia de minte este extrem de importantă. Deci bărbatul ideal pentru Dana este acela care mă face să tac”, a mai mărturisit vedeta.

Chiar dacă Dana Budeanu se declară a fi o femeie singură, surse susțin că aceasta ar avea o relație cu Andrei Hrebenciuc, însă acest lucru nu a fost niciodată confirmat de vedetă.