Lovitură pentru Dana Budeanu! Cu ce designer a ales Andreea Esca să lucreze. Ea i-a schimbat look-ul în bine

04 mai 2021
Lovitură pentru Dana Budeanu! Cu ce designer a ales Andreea Esca să lucreze. Ea i-a schimbat look-ul în bine
Andreea Esca a optat pentru un nou look

Dana Budeanu s-a impus pe piață ca designerul vedetelor și mult timp a fost preferata celor de la Pro Tv. De altfel, aceasta a avut și o rubrică foarte apreciată, în cadrul emisiunii Vorbește lumea. Dar a fost concediată, după o serie de remarci deplasate pe rețelele de socializare.

Apoi s-a reinventat pe Youtube și a revenit în prim plan. Însă cei de la Pro Tv nu-și mai asociază imaginea cu a ei. Este și cazul Andreei Esca, cea care este totodată și un simbol al postului, care se menține lider de audiență de mai bine de 20 de ani.

Andreea Esca s-a remarcat prin ținutele sale din ultima vreme

Prezentatoarea Știrilor Pro Tv de la ora 19:00 a atras atenția în ultima perioadă cu ținutele sale elegante, dar foarte chic. Cămăși în culori deschise, funde speciale, imprimeuri inedite, toate sunt ideile extrem de apreciate ale designerului Maria Marinescu, care a și ținut să puncteze acest lucru pe Instgram.

„Styled by me. Andreea Esca, a fost mesajul desigenerului, care este foarte mândră de reușita sa în domeniul modei.

Cine este Maria Marinescu

Astfel toată lumea a aflat că cea care o îmbracă acum pe Andreea Esca este soția a lui Alin Petrache, actualul președinte al Federației Naționale de Rugby. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2016 și cresc împreună cinci copii, trei din primul mariaj al fostului sportiv, unul din ce al designerului și unul al ambilor.