Dana Budeanu criză de nervi fără precedent: „Familia asta este a mea! Vă nenorocesc. Vă rup pe genunchi animalelor”. Reacția lui Alexandru Rafila

dana budeanu
Dana Budeanu/ Sursa foto: Facebook

Dana Budeanu a declanșat un scandal monstru și după ce în ultima perioadă nu prea mai ieșise în evidență, acum pare dezlănțuită. Aceasta a lansat în spațiul public o serie de acuzații de-a dreptul halucinante, după ce mătușa ei ar fi murit de COVID-19.

Aceasta susține că de fapt familia ei este victima unor abuzuri ale statului întrucât ruda sa nu a fost niciodată infectată cu coronavirus, dar pe certificatul de deces este trecută cauza morții ca fiind noul virus, care a speriat întreaga planetă.

Dana Budeanu acuză autoritățile că au mințit în legătură cu moartea mătușii sale

”Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc”, a spus Dana Budeanu într-o postare pe Facebook.

Victor Ciutacu l-a contactat pe senatorul Alexandru Rafila, care este și reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății pentru a comenta în legătură cu afirmațiile designerului.

Alexandru Rafila este epidemiolog și reprezentantul României la OMS

Eu nu înțeleg care ar putea fi scopul unui asemenea abuz. Nu ar avea niciun rost. Stabilirea diagnosticului poate fi făcută și de medicina legală. Eu nu sunt medic legist, dar pot să vă descriu o situație. În decurs de o lună, în județul Argeș au fost mai multe decese la domiciliu. Se face o anchetă pentru a se stabili cauzele deceselor și pentru acei pacienți s-a făcut inclusiv testarea pentru COVID. În 12 dintre cele 14 cazuri a fost detectată prin PCR infecția cu coronavirus”, a explicat Alexandru Rafila.

„Există o procedură, e descrisă în metodologia de la INSP. Se face pentru aceste cazuri care nu erau internate, diagnosticate, nu se știa care e situația”, a conchis acesta.

Dana Budeanu, o serie de reacții halucinante

Dana Budeanu a continuat să posteze pe facebook, cu litere mari și să insulte autoritățile statului. Aceasta insistă că mătușa sa nu a avut coronavirus și a trecut la amenințări în stilul caracteristic.

„PUNETI VA CENTURILE DE SIGURANTA DEONTOLOGILOR DE DOI LEI! VINE DANUTA SA LE EXPLICE OAMENILOR CARE NU CITESC NIMIC SI SE UITA CA IMBECILII LA VOI, CE SE INTAMPLA!

LUMEA NU ESTE DESPRE NISTE NETERMINATI CARE TRAIESC CU CE CITESC PÃ FEBEU, TINAND CONT DE O ISTORIE NU MAI VECHE DE 24H, AMBELE SUSTINUTE DE O PRESA IN MAREA EI MAJORITATE SCLAVA!
MARS!”, a fost una dintre postările Danei Budeanu, urmată de o altă, care este comentariu la declarațiile lui Alexandru Rafila.

Designerul a comentat reacția reprezentantului României la OMS într-o manieră în care a lăsat pe toată lumea mască, în contextul în care aceasta este prietenă cu Gabriela Firea, iar Rafila este ales pe listele PSD deschise chiar de fostul primar al Capitalei.

„AHAHAHAHAHAHAHAHA!
VEDETI CUM NU MA LASATI IN PACE! CUM ADICA? PAI LE AU SPUS DIRECT IN FATA RUDELOR! CHIAR NU VA ESTE JENA? STITI EXACT ADEVARUL!!!! AU SPUS TEXTUAL: O SA TRECEM SI BOALA LU CALACHE CA ASA TREBUIE ACUM!!!!!!!!!!!! VA RUP PE GENUNCHI, ANIMALELOR! DE CE MINTITI? OAMENII AU SUFICIENTE PROBLEME! VA BATETI JOC SI DE MORTI? TOTUL SE VA DECONTA SI TOTI VOR DECONTA, IN AFARA DE MEDICII CARE ASTAZI AU IMUNITATE PARLAMEMTARA!”, a comentat Dana Budeanu pe facebook.

Citește și:

Revista Presei