Victor Ciutacu șochează România! A șters pe jos cu Simona Halep și Cristina Neagu! Acuzații extrem de grave. Ce a spus și despre Ion Țiriac

16 dec. 2020
Victor Ciutacu șochează România! A șters pe jos cu Simona Halep și Cristina Neagu! Acuzații extrem de grave. Ce a spus și despre Ion Țiriac

Echipa României de Handbal Feminin a încheiat Campionatele Europene pe locul 12, cea mai slabă clasare din ultimii ani. Recuperată după coronavirus, Cristina Neagu nu a mai afișat forma de altă dată, iar colegele ei nu au putut suplini mașina de goluri. De aici, doar un pas până la un număr infinit de critici către cea care a fost declarată de patru ori cea mai bună jucătoare de pe planetă.

Cristina Neagu a intrat în Cartea Recordurilor și nicio handbalistă, niciodată nu a mai atins performanțele ei, deși de-a lungul timpului ea s-a confruntat cu numeroase accidentări. Deși mulți nu au luat în calcul că sportiva nu și-a revenit complet după coronavirus, aceasta a spus în mai multe conferințe că încă se simte rău și obosește repede.

Și dacă geniala Cristina Neagu a avut un turneu mai puțin reușit, iar echipa a fost catastrofală în acest context, ei bine vina a fost a ei. Valuri de critici au venit de la oameni care în mod normal știu să aprecieze performanța.

Într-un interviu la GSP Live, Victor Ciutacu, realizator România Tv le-a criticat aspru pe Simona Halep, pe care a numit-o fițoasă, dar și pe Cristina Neagu pe care a acuzat-o că este orbită de marketing

Nu am nimic cu Simona Halep și Cristina Neagu, amândouă sunt niște talente uriașe, dar au ajuns să își fie dăunătoare lor însele și angrenajelor în care teoretic ar trebui să funcționeze ca rotițe.

Cristina e mult prea ocupată – și o înțeleg, omenește vorbind – de stabilitatea ei financiară, de poveștile ei personale. Cristina poate să pozeze pe de-o parte în salvatorul nației la handbal și pe de altă parte să se căpătuiască, pentru simplul motiv că are o vârstă și la un moment dat o să se lase. Nu o să inventeze noul iPhone apoi, va trebui să trăiască din ce a reușit să acumuleze în anii de glorie.

Cristina este mult prea orbită de lumea asta a marketingului, în care nici măcar nu strălucește, că nu are contracte ca Messi și Ronaldo, dar încearcă și reușește să obțină niște venituri din chestia asta. Handbalul mi se pare o chestie auxiliară cu care să vândă băuturile energizante, cardurile de credit și așa mai departe”, a declarat Victor Ciutacu la GSP Live.

Victor Ciutacu, acuzații grave la adresa Cristinei Neagu

Cât a fost accidentată Cristina și ulterior în perioada pandemiei icnea și suferea pe Facebook că vai, cum așteaptă ea să se întoarcă pe teren și ce nasol e să nu joci. Acum, când a avut momentul să joace, e cam deranjată că joacă des. În timpul accidentărilor anunța pe toată lumea că aiba așteaptă să se refacă și să joace, iar acum i se pare că joacă cam des.

Dincolo de limbajul corpului îi văd declarațiile, este foarte deranjată că joacă la 48 de ore, la 72 de ore. Dar lunile în care nu a jucat deloc, din ce motive or fi fost, alea nu se pun? Hotărăște-te, ori poți să joci rar, ori des. Să vezi surpriză pentru Cristina Neagu, există oameni precum Messi sau Ronaldo, echivalenții ei din alte domenii, care joacă din 3 în 3 zile și pe care nu i-am auzit să fie triști la televizor din cauza asta.

Sportul ăsta se face în primul rând din pasiune, Cristina Neagu pare că o face din obligație. E păcat pentru un talent uriaș. Când nu mai poți, și probabil Cristina nu mai poate la nivelul cu care ne-a obișnuit, începi să-ți cauți scuze. Așa se întâmplă în general la sportivi”, a adăugat Victor Ciutacu, care nu a reușit nicio performanță sportivă despre singura jucătoare de handbal din lumea care a intrat în Cartea Recordurilor.

Critici dure la adresa Simonei Halep

Nici Simona Halep nu a scăpat de valul de critici. Victor Ciutacu a acuzat-o că este prea fițoasă și că de aceea s-a despărțit de mulți colaboratori de-ai ei și nu în cei mai buni termeni. Dar oare restul marilor sportivi din alte țări procedează altfel? Sunt geniile atât de ușor de înțeles? Cu siguranță nu, iar vorbitul de pe margine este întotdeauna simplu.

„Nu te-ai săturat și tu de fițele lui Halep? Voi (presa) sunteți sub nivelul intelectual și social al domnișoarei ca să vă bage în seamă, ea discută doar cu presa străină, și cu ăia doar când vorbesc frumos despre ea. Simona ar trebui să lase nasul mai jos și să nu uite de unde a plecat.

Absolut toți de-a lungul istoriei care au avut roluri mai mult sau mai puțin determinante în evoluția ei ori s-au retras scârbiți, ori spun cuvinte deloc măgulitoare la adresa ei. Sunt toți nebuni și ea singura normală? Mie mi se pare că Simonei îi lipsește un staff cu adevărat profesionist din motive de machidonism, de ținut de bani, neîmpărțit cu nimeni altcineva. E singura care stă cu doi cetățeni de cârpeală prin jurul ei și totul se învârte în jurul lui tac-su”, a spus Ciutacu, care l-a taxat și pe miliardarul Ion Țiriac.

„Eu apreciez faptul că Țiriac se încăpățânează să o ajute. Dacă mă întrebi, se încăpățânează să se ajute și pe sine, financiar. Orice bănișor care vine e bine venit la domnul Țiriac, iar de pe spatele Simonei Halep încă se mai pot face niște bani„, a conchis acesta..