Dana Budeanu, criză de nervi și țipete: Băi nenoricițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!

28 mart. 2020
Dana Budeanu, criză de nervi și țipete: Băi nenoricițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!

Dana Budeanu nu se dezminte și continuă să facă ravagii pe internet. Dată afară de la Pro Tv, creatoarea de modă a devenit o voce foarte puternică în online, vlogurile ei strângând sute de mii de vizualizări. Deși spune că este apolitică, multe voci spun că aceasta ar fi foarte apropiată de Gabriela Firea și în trecut a susținut-o și pe Viorica Dăncilă.

Acum Dana Budeanu s-a dezlănțuit pe pagina ei de facebook. Aceasta susține că la Spitalul Universitar ar fi medici infectați cu coronavirus și că aceștia ar fi deja internați la Spitalul Matei Balș. Întrebat de VoxBiz dacă informația este reală, profesorul Adrian Streinu Cercel a infirmat acuzațiile designerului.

Aceasta, însă insistă că ceea ce spune ea este real și mai mult că medicii cu care a vorbit, au fost amenințați tocmai pentru că ar fi spus că sunt infectați cu coronavirus.

Mesajele Danei Budeanu

„BAI NENOROCITILOOOOOR! STIU TOT CE SE INTAMPLA CRIMINALILOR IN TOATE SPITALELE! IN TOATE! TOT!
DE CE SUNATI MEDICII BOLNAVI INTERNATI LA BABES SI II AMENINTATI, MAI CRIMINALILOOOR!
II INTREBATI CU CINE AU VORBIT? DE CE AU VORBIT? N AU VOIE SA VORBEASCA CA S DE LA UNIVERSITAR SI CA AU CORONA????

CU MINE AU VORBIT, MA! TOTI VORBESC CU MINE, CRIMINALILOR CARE ATI FACUT RAPOARTELE DE GARDA SAPTAMANA ASTA IN CAMERE DE 5/4M SI ATI IMBOLNAVIT TOT SPITALU!
STIU PE ZILE TOT CEEA CE SE INTAMPLA IN TOATE SPITALELE!!! TOT!

STIU CUM ATI ADUS BOLNAVII DE LA CENTRUL DE DIALIZA…STIU PREA MULTE!

CINE SUNTETI VOI SA AMENINTATI, MA, NENOROCITILOR? CINE? NIMENI!

EU SUNT ADEVARUL NENOROCITILOR!
PE MINE NIMEEEEENI NU MA POATE OPRI!
NIMENI!

PRESA CARE NU A RELATAT DE IERI CEL PUTIN DESPRE DEZASTRUL SE LA SPITALUL UNIVERSITAR ESTE PLATITA DE PHARMA! PUNCT! ATAT!”, a scris Dana Budeanu, țipând pe facebook.

Ulterior aceasta a revenit și a mai postat încă un mesaj.

„IN ACEST MOMENT POLITIA SE AFLA LA SPITALUL UNIVERSITAR, UNDE MANAGERUL SPITALULUI A CHEMAT O CA SA O RECLAME PE JURISTA CA NU STIU CE CAI VERZI PE PERETI, NIMIC! ALOOOOOOOOOOOO! E SITUATIE DE URGENTA, LASATI REGLARILE DE CONTURI PE DOSARE SI CONTRACTE!

PRESA NANI SANCHI! E MILITIA ACOLO! IA!”