Dana Budeanu il umileste crunt pe Florin Citu. Ce a spus despre acesta este fara limite

17 apr. 2020
Dana Budeanu il umileste crunt pe Florin Citu. Ce a spus despre acesta este fara limite

Dana Budeanu iese la rapă din nou. Vedeta s-a dezlănțuit pur și simplu în plină pandemie de coronavirus. Aceasta a dat de pământ cu un important ministru din Guvernul Orban.

Dana Budeanu umilește un ministru

Dana Budeanu uilește în ultimul hal un ministru din Guvernul Orban. Este vorba despre șeful de la Finanțe, Florin Cîțu. Acesta este atacat și acuzat de minciună. Dana Budeanu este convinsă că Executivul liberal nu va mări pensiile românilor cu 40% în septembrie.

Până acum, în ciuda crizei economice cauzată de coronavirus, liberalii au susținut că pensiile vo fi majorate confor legii. Dana Budeanu nu crede niciun cuvânt și atacă dur pe Cîțu într-o postare pe o rețea de socializare.

„Cuțu Cîțu minte că mărește pensiile în septembrie. Economia e blocată! De undeeeee? Nu mai mințiți! # Marș”, este mesajul Danei Budeanu.

Dana Budeanu critică în mod constant Guvernul PNL și pe președintele Klaus Iohannis. După ce a fost dată afară de la ProTV, Budeanu a ieșit la rampă constant și a criticat toată mișcarea de dreapta din România. Este de notorietate prietenia dintre Budeanu și fostul premier, Viorica Dăncilă, dar și apropierea vedetei de către cei de la PSD.