Dana Budeanu și-a ieșit din minți! Atac violent la adresa unui politician. Marș, fătălăule

15 apr. 2020
Dana Budeanu și-a ieșit din minți! Atac violent la adresa unui politician. Marș, fătălăule
Dana Budeanu/ Sursa foto: Facebook

Dana Budeanu nu are nicio limită. Vedeta s-a dezlănțuit din nou. De această dată, un cunoscut politician i-a căzut victimă. S-a dezlănțuit pur și simplu la adresa acestuia.

Dana Budeanu și-a ieșit din minți!

Dana Budeanu și-a ieșit din minți pur și simplu după ultimele declarații ale lui Dacian Cioloș. Europarlamentarul PLUS l-a criticat dur pe premierul Ungariei, Viktor Orban, cunoscut pentru modul dictatorial prin care conduce Ungaria. Mai mult, fostul premier spune că Uniunea Europeană ar trebui să facă tot ce ține de ea pentru a restabili democrația în Ungaria.

Cioloș a precizat că în cadrul Consiliului European trebuie să aibă loc o dezbatere serioasă între liderii europeni pe tema Articolului 7. Dacă s-ar activa și s-ar vota, Ungaria ar fi exclusă din UE.

Mai mult, Cioloș spune că, pe termen scur, Comisia Europeană ar trebui să propună un mecanism pentru a se asigura că, până la restabilirea democrației în Ungaria, toate fondurile UE destinate în cele din urmă cetățenilor Ungariei vor fi manageriate de instituții UE.

La aflarea acestor declarații, Dana Budeanu și-a ieșit din minți și l-a desființat pur și simplu pe Cioloș. A lansat un atac violent la adresa acestuia.

„AOLEU!

MARS FATALAULE! CUM ADICA? AHAHAHAHA!

ALOOOO STALIN VON CIOCOLOS! VEZI CA SE P ORBAN PE VOI CAND SI CUM VREA EL, RATATILOR!

UE MUEEEEEEEEEEEEEEEEE!
STATELE SUNT SUVERANE, NENOROCITILOR!
CINE E UE MUE?

VA RUPE UNGARIA PE GENUNCHI DE 2 1/4 ORI! MARS, MASCARICIULE!”, a tunat vedeta pe o rețea de socializare.

După ce a fost dată afară de la ProTV, Dana Budeanu s-a făcut remarcată în online, acolo unde îi critică dur pe politicienii de dreapta. Este de notorietate deja prietenia dintre aceasta și fostul premier, Viorica Dăncilă.