Va ieși scandal monstru! Ce a spus Oana Zăvoranu despre Dana Budeanu este jenant! Cum s-a ajuns aici

dana budeanu

Dana Budeanu a avut o creștere fulminantă în mediul online, după ce și-a încheiat socotelile cu Pro TV.

A ajuns una dintre cele mai urmărite vedete de pe internet, iar clipurile sale, atât de pe canalul său de Youtube, cât și de pe platforma StiripeSurse, cu care a încheiat o colaborare, strâng zeci și chiar sute de mii de vizualizări.

Nu era, deci, deloc greu de crezut ca Oana Zăvoranu să înceapă să-și spună părerea și despre Dana Budeanu, asta după ce a luat la țintă alte nume mari din showbizul românesc, precum Adelina Pestrițu,  Andreea Marin, Monica Gabor, Andra sau Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Ei bine, întrebată de fanii săi de pe Instagram ce părere are despre Dana Budeanu, Oana Zăvoranu a avut de spus cuvinte mult mai frumoase decât despre alte vedete.

Cu toate acestea, criticile pe care i le-a adus realizatoarei emisiunii „Verdict politic” s-ar putea să nu rămână fără replică, astfel încât un nou război poate începe oricând în showbizul românesc între două dintre cele mai frumoase reprezentante ale sexului frumos din România.

Dana Budeanu, luată la țintă de Oana Zăvoranu: Declarațiile care pot porni un nou scandal în showbizul românesc

„Merge, mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan și scălâmbăielile neadecvate… dar măcar zice ceva, nu face pe nevinovata ca toate de pe plaiurile astea amărâte”, a spus Oana Zăvoranu.

Așa cum spuneam, este de remarcat tonul rezervat cu care Oana Zăvoranu a critcat-o pe Dana Budeanu, neuitând să precizeze și lucruri prozitive despre aceasta. Prin comparație, Oana Zăvoranu a umilit-o public pe Adelina Pestrițu, acuzând-o că și-a ridicat o casă pe spinarea fanilor ei, cărora le-ar recomanda orice produs, oricât de nepotrivit ar fi el, doar pentru bani.

„Si de ce faci reclama tocmai tu, o panarama obosita indiferent de cum te cheama ?
M-ati vazut voi vreodata pe mine sa fac reclama la ceva si sa va astenizez de dimineata pana noaptea cu asa ceva?

Oare de ce? Nu v-ati gandit niciodata? Nu mi-a propus nimeni sau ce?
Ba da, logic ca da, insa eu as putea face reclama NUMAI LA CEVA CE IUBESC, CUNOSC SI FOLOSESC DE MULTA VREME si astfel imi ASUM SA VA RECOMAND
Pe spinarea voastra isi fac baragladinile astea case, dressinguri si va zic cum dorm ele in asternuturi de 8000 roni. Nu va simtiti prostite? Nu va simtiti furate pe fata?
Pai asta avea in proprietatea ei doua boxe in locatie de gestiune prin Ibitza si acum va zice voua ca va da ea ceva?

Face ea Giveaway? Lasati-o pe aceasta circareasa pestrita sa se oglindeasca singura in dressingul ei kitch-os si voi fiti fete destepte”, a declarat Oana Zăvoranu.

Revista Presei