De nerecunoscut! Cum arăta Dana Budeanu înainte să devină vedetă și cu ce se ocupa

dana budeanu

Astăzi toată lumea vorbește despre Dana Budeanu și este una dintre cele mai puternici voci din online. Dată afară de la Pro Tv, din cauza unor postări negative la adresa fundației Dăruiește Viață, aceasta s-a reinventat și a atins culmi ale succesului, la care nu se aștepta.

Dana Budeanu este fosta soție a lui Radu Budeanu, patronul CanCan, Ciao, Gândul, dar și a altor site-uri mai mici. Cei doi s-au cunoscut când erau foarte tineri, iar la 21 și respectiv 20 de ani, deja făceau nunta. Ea era studentă la Londra, iar când a revenit în țară s-a concentrat pe design vestimentar.

Treptat ea s-a impus pe piață ca fiind designerul vedetelor, iar creațiile sale au ajuns la mare căutare. Divorțul de Radu Budeanu a survenit în urmă cu aproape zece ani și a fost o lovitură puternică pentru ea. A ales să-și păstreze numele, care devenise deja un brand și s-a dezvoltat și mai mult.

Ce spunea Dana Budeanu în trecut

În anul 2012, când era mai tanara, Dana Budeanu arăta bine, însă nu atât de bine ca astăzi. La acel moment, era o prezență mult mai fadă.

„Promovez foarte mult feminitatea si as vrea ca femeile sa poarte foarte mult rochii. Femeiele in Romania nu au curaj sa se arate, nu au curaj sa fie feminine. Socitatea este de asa natura incat nu incurajeaza femeia sa fie sigura pe ea. Cu stilul nu te nasti, ci stilul se invata. Stilul inseamna foarte ulta deschidere, inseamna ceea ce vezi in jurul tau atunci cand cresti”, spunea ea în cadrul emisiunii CanCan TV, difuzată atunci la Kanal D, în urmă cu aproape zece ani.

Revista Presei