Dana Budeanu șterge pe jos cu Nelu Tătaru! Spune-i lui sclavul ăla gras…

dana budeanu

Dana Budeanu este din nou dezlănțuită pe rețelele de socializare, iar noua ei victimă preferată pare a fi ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Aceasta acuză faptul că oficialul s-ar interesa de a și îi transmite la rândul ei că în curând ar putea da drumul la dezvăluiri despre afacerile acestuia din Huși.

„TATARU SPUNE I LU SCLAVU ALA GRAS, PÃ CARE TI L AI PUS CONSILIER, ALA CU, CARE FACEATI INFRACTIUNI LA HUSI, SA NU SE MAI INTERESEZE DE MINE, CA VA RUP PE AMANDOI PE GENUNCHI! MARS!

POATE TE DAU PE MANA LU RUJ ROZ, CA TOT S A PORNIT!

PS: BUCURA TE CA TI DEDIC CATE UN MINUT LA VERDICT, CA POATE TE IAU EXCLUSIV VREO SAPTAMANA LA RAND!”, a scris Dana Budeanu pe facebook.

Cine este Dana Budeanu

Dana Budeanu este fosta soție a patronului CanCan, Ciao și Gândul și una dintre cele mai puternice voci din mediul online. Aceasta postează periodic vlogg-uri în care ironizează politicienii. Expresiile ei colorate sunt intens folosite de toți cei care o citesc și nu numai.

Aceasta avea o rubrică la Pro Tv, în care critica stilul vestimentar al vedetelor, dar în urma unor remarci ale sale a fost concediată. La scurt timp a revenit în forță pe Youtube și se bucură de mare succes.

Revista Presei