Daniela Crudu tremură de frică! Ce i-a spus iubitul bătăuș: Nici nu știe ce o așteaptă

Daniela Crudu a fost ruptă-n bătaie de către iubitul croat, dar coșmarul nu s-a terminat pentru vedetă. Bruneta tremură de frică. Ultimul mesaj al iubitului bătăuș e de-a dreptul înfricoșător. Nici nu știe ce o așteaptă. 

Primele declarații ale iubitului Danielei Crudu

Primele declarații ale iubitului Danielei Crudu sunt de-a dreptul horror. După ce a ajuns la spital zilele trecute, bătută crunt de iubitul croat, bruneta trăiește o nouă spaimă.

Aceasta a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost nevoie de internare. Până în prezent nu se cunosc foarte multe informații despre ce se va întâmpla cu relația dintre Cruduța croatul bătăuș.

Diva a ajuns acasă, unde este supravegheată non stop de sora sa, Ana Crudu, şi de tatăl ei, Nelu Crudu. Cei doi s-au mobilizat și au cumpărat tot ce este necesar pentru procesul de recuperare.

„Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a declarat Ana Crudu.

Tatăl Cruduței este optimist și speră ca vedeta să-și revină cât mai repede.

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul.

Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface”, a declarat şi Nelu Crudu, potrivit RTV.

Sora fostei asistente TV a făcut public mesajul pe care Sego Dubravko i l-a transmis Cruduței. Se pare că acesta nu are deloc remușcări în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

„Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital!”, a mai spus Ana Crudu.

Loading...

Revista Presei