Adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu a mâncat bătaie! S-a aflat totul abia acum

Toată lumea se întreabă care este motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de către iubitul său croat și ce s-a întâmplat între cei doi astfel încât s-a recurs la un asemenea gest de cruzime. 

Surse din media spun că iubitul Danielei Crudu s-a enervat pentru că a observat că-i lipsește o sumă considerabilă de bani. Astfel, croatul s-a enervat la culme petru că bruneta cheltuise banii respectivi și astfel a devenit violent.

Apoi, s-a mai spus că motivul pentru care Daniela Crudu a luat bătaie este că iubitul său era gelos. Acest motiv a fost invocat și de Mircea Badea, care a comentat scandalul.

„Asta cu gelozia este ceva abominabil. Dacă este o boală cu adevărat odioasă, aceasta este gelozia. Tu te combini cu una. Și unde ai cunoscut-o? La un institut de maici? Nu. Ducea apă în Africa? Nu. De unde ai auzit că există Daniela Crudu? Din ziare, de pe la televizor. Dacă te-ai combinat cu Daniela Crudu și ești gelos înseamnă că nu ești sănătos la cap.

Dar întrebarea mea este cum dracului ajung ăștia să fie bogați, ăștia care se combină cu Daniela Crudu și sunt geloși. Te enervează că au venit unii să facă poze cu ea? Pe bune?! Dar tu de ce te-ai combinat cu ea? Ăsta are Bentley? Nu vi se pare o chestiune absolut nedreaptă din partea vieții? Păi dacă ăsta are Bentley… noi ar fi trebuit să avem Gulfstream. Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie

Realitatea este însă, cu totul alta. De fapt, Daniel Crudu și iubitul său erau sub influența băuturilor alcoolice.

„A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă. Erau de un an împreună şi până azi nu s-au mai întâmplat incidente violente între ei,” a povestit o apropiată a Danielei.

Loading...

Revista Presei