Emy Alupei nu se mai ascunde! Ce relație are astăzi cu Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp? Cei doi s-au cunoscut la Survivor România

29 ian. 2021
Emy Alupei nu se mai ascunde! Ce relație are astăzi cu Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp? Cei doi s-au cunoscut la Survivor România
Emy Alupei și Iancu Sterp

Emy Alupei a fost fără doar și poate cea mai colorată prezență din prima ediție a emisiunii Survivor România. Artista care a ajuns celebră cântând muzică trap a dezvăluit în timpul competiției că este îndrăgostită de Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp. La acel moment, acesta era într-o relație cu Denisa, de care s-a despărțit la doar o zi după finala pierdută la Survivor România în fața Elenei Ionescu.

După competiție, Iancu Sterp și Emy Alupei au fost văzuți de mai multe ori împreună. El chiar a apărut în unul din videclipurile ei, iar fanii au speculat imediat că cei doi ar fi împreună. Chiar dacă artista a negat, zvonurile au continuat să curgă și mulți au ajuns la concluzia că cei doi formează un cuplu, dar nu vor să recunoască.

Ce relație există astăzi între Iancu Sterp și Emy Alupei?

Între timp, atât Emy Alupei, cât și Iancu Sterp au scos mai multe piese și și-au crescut considerabil comunitățile de fani pe rețelele de socializare, dar nu s-au mai afișat deloc împreună. Mai mult decât atât, se pare că cei doi nici nu-și mai vorbesc astăzi. Probabil că fratele lui Culiță Sterp, care se bucură de un număr foarte mare de admiratoare nu i-a acordat atenția cuvenită fostei sale colege de la Survivor România, iar aceasta a decis să taie complet legătura cu el.

Într-un interviu pentru Fanatik, Emy a dezvăluit că nu mai ține legătura astăzi decât cu doi dintre foștii ei colegi cu care a împărțit cerul liber în Republica Dominicană.

„Pot să spun că țin legărura cu Emanuel și cu Ghiță Balmoș. Cu ei mai vorbesc. Cu Iancu nu mai vorbesc deloc, a dezvăluit Emy Alupei, care a spus și cine este concurentul ei preferat din actuala ediție a Survivor România, în care Jador pare să se fi remarcat cel mai mult până acum.

Cine este concurentul preferal al lui Emy Alupei de la Survivor România?

De altfel, în primele săptămâni acesta a și fost votat de public ca favorit, dar ulterior Zanni i-a luat locul, după ce acesta s-a certat chiar cu Jador și i-a spus că este mult prea plin de el. Se pare că fanii i-au dat dreptate și l-au taxat pe celebrul cântăreț de manele.

„Vreau să spun că îmi place foarte mult de Cătălin Moroșanu! Aaa, îmi mai place de Maria de la Răzoinici și de Elena Marin. Cred că sunt printre cei mai puternici concurenți”, a mai spus Emy pentru Fanatik.