De ce l-a ales pe Tiberiu Argint? Adevărul despre Andreea Bălan a ieșit la iveală. Cum a cucerit-o

andreea balan

Andreea Bălan are un nou iubit, la doar câteva luni după separarea de George Burcea. Deși artista susținea că fetițele cuplului nu vor cunoaște pe nimeni în următorii ani, aceasta și-a schimbat părerea, iar motivele sunt bine întemeiate.

Mai multe imagini au circulat în spațiul public, în care Andreea Bălan a fost surprinsă alături de Tiberiu Argint, noul său iubit. Cei doi par extrem de fericiți și se distrează de minune.

Totuși, decizia vedetei de a avea o nouă relație a stârnit un val de controverse pe rețelele de socializare. Fanii o critică pentru alegerea făcută într-un timp atât de scurt, iar unii au acuzat-o că-l folosește pe acest bărbat pentru consolare.

Adevărul însă, e total diferit. Artista este extrem de îndrăgostită și nu ține cont de părerea nimănui în drumul ei spre fericire.

A fost chimie

”Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei”, au declarat surse apropiate Andreei Bălan pentru Wowbiz.

Modul în care vorbește despre cei dragi a fost unul dintre motivele pentru care Andreea Bălan a fost cucerită.

”Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat.

În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult”, au mai spus sursele citate.

Revista Presei