L-a uitat pe George Burcea! Cum arată noul iubit al Andreei Bălan. Se distrează de minune

andreea balan

Andreea Bălan l-a uitat de tot pe George Burcea la doar câteva luni după despărțire. Artista a fost surprinsă în compania noului său iubit, la mare. Din imaginile surprinse este vizibil că cei doi sunt destul de îndrăgostiți. 

Deși se părea că Andreea Bălan a suferit enorm după separarea de George Burcea, în viața artistei a apărut o altă persoană care o face mai fericită ca niciodată. Tiberiu Argint este noul iubit al Andreei Bălan, iar cei doi au fost surprinși în acest weekend la Vama Veche.

Surse apropiate ale cuplului au declarat pentru cancan.ro că cei doi formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni. În ceea ce privește ocupația lui Tiberiu, iubitul Andreei Bălan este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar imaginile surprinse de cancan.ro, spun totul.

A încălcat promisiunea

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan susținea că atât ea cât și George Burcea nu vor aduce în fața fetițelor lor niciun iubit în următorii ani, totuși artista și-a încălcat promisiunea.

Potrivit surselor citate, Andreea Bălan l-ar fi prezentat deja pe Tiberiu Argint celor dou fetițe și se pare că cei doi petrec foarte mult timp împreună, în special în apartamentul bărbatului.

Deși până acum fanii artistei erau îngrijorați că aceasta suferă enorm după despărțirea de George Burcea, aparent lucrurile stau cu totul și cu totul diferit, iar Andreei Bălan îi merge mai bine ca niciodată pe plan sentimental.

Revista Presei