De necrezut! Ce notă a luat Vulpița la evaluarea națională. Se numea examen de capacitate

20 iun. 2020
De necrezut! Ce notă a luat Vulpița la evaluarea națională. Se numea examen de capacitate

Veronica Stegaru sau Vulpița cum o știe toată lumea este un fenomen greu de înțeles. O fată simplă de la țară, fără prea multă școală și fără să aibă nimic ieșit din comun a devenit peste noapte vedetă de televiziune. Emisiunea Acces Direct de la Antena 1 a obținut audiențe record datorită serialului Vulpița și Viorel.

Zilele acestea a avut loc evaluarea națională, prilej cu care am căutat să aflăm cum s-a descurcat celebra Veronica din Blegești la examenul de capacitate, cum se numea înainte. Și astfel am aflat că vedeta Antenei 1 a terminat cele opt clase cu greu, dar acolo s-a oprit.Mai exact aceasta nu a dat examenul de capacitate și a decis să renunțe la școală.

Scandal monstru la Acces Direct

Recent, în platoul Acces Direct a izbucnit un scandal. Asistenta Mirelei Vaida, Emily Burghelea a spus în direct că Veronica este agresată fizic și verbal de soțul ei Viorel și a acuzat producătorii că nu fac nimic pentru a opri aceste abuzuri. Tot acest spectacol va avea și urmări pentru că se pare că șefii de la Antena 1 o vor da în judecată și îi vor cere daune serioase.

”Emily Burghelea va fi dată în judecată după demisia de la Acces Direct. Toți cei de acolo sunt supărați că Emily Birghelea a făcut dezvăluiri incredibile despre situația Vulpiței, despre faptul că, în spatele camerelor, Vulpița era bătută și că nimeni nu spunea nimic.

Iar faptul că Emily a spus, în direct ce se petrece, că a făcut acele vloguri în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel, cum Vulpița este agresată, după ce a demontat acuzațiile care i-au fost aduse susținând că foștii ei colegi mint, i-a iritat la maximum pe șefi. Vor să o dea în judecată, iar prin contract, fiind vedetă, poate să ajungă să plătească daune între 50.000 și 300.000 de euro”, au declarat surse pentru Wowbiz.ro.