Suma incredibilă pe care o câștigă Pavel Bartoș la Pro Tv! De necrezut cât îi aduce în buzunare show-ul Românii au talent

de: Ana Toma
10 feb. 2021
Suma incredibilă pe care o câștigă Pavel Bartoș la Pro Tv! De necrezut cât îi aduce în buzunare show-ul Românii au talent
Pavel Bartoș

Show-ul Românii au talent este unul dintre ele mai urmărite show-uri ale momentului, iar jurații și prezentatorii se pot lăuda cu venituri pe măsură. Pavel Bartoș câștigă o sumă incredibilă pentru aparițiile sale.

Pavel Bartoș este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din lumea televiziunii. Împreună cu Smiley, cei doi reușesc să își țină publicul aproape și să vină cu fel de fel de povești, una mai amuzantă ca cealaltă.

Câți bani câștigă Pavel Bartoș la Pro Tv 

O astfel de prezență primește un venit pe măsură. Dacă vă întrebați ce salariu are Pavel Bartoș la Pro Tv, ei bine, pentru emisiunile pe care le prezintă în cadrul Pro TV, prezentatorul de la Românii au Talent încasează o sumă de 15.000 de euro.

Sumele sunt oarecum apropiate de cele ale juriului, însă aceast nu este singura sursă de venit a vedetei de la Pro Tv. Pavel Bartoș mai deține și o firmă prin intermediul căreia își semnează contractele, care îi aduce venituri consistente, independet de cele câștigate de la Pro Tv.

Prezentatorul deține Hummor Production SRL, o firmă anual, îi aduce în buzunar în jur de 60.000-70.000 de euro.

Ce studii are Pavel Bartoș

Puțini știu detalii despre viața personală a lui Pavel Bartoș și despre modul în care acesta a ajuns în televiziune. Înainte de a apărea pe micile ecrane, acesta a fost cunoscut ca un mare actor. De asemenea, și studiile pe care le-a făcut tot în acest domeniu au fost.

Pavel Bartoș a absolvit Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, specializat la Facultatea de Teatru. De asemenea, pe lângă faptul că este unul dintre prezentatorii show-urilor Românii au Talent și Vocea României de la Pro Tv, Pavel Bartoș a participat și la celebrul show produs de Pro Tv, Dansez pentru Tine, alături de Luciana Muntean.

Pe lângă aprițiile media, puțini știu câte ceva despre biografia lui Bartoș. El a jucat în numeroase producţii cinematografice.

Printre aceste se numără Berzele, The Lego Movie, Păsări libere, Universitatea monştrilor, Tarzan, Happy Feet Two, Las fierbinţi, Moştenirea, State şi Flacăra, Prinţesa şi Broscoiul, Aniela, Ho ho ho, Îngeraşii, Războiul sexelor, Iubire ca în filme, Păcatele Evei, Numai iubirea, Amen.