De nerecunoscut! Cum arăta Bianca Comănici de la Puterea Dragostei înainte să semneze cu Kanal D! Nu semăna deloc cu cea de acum

bianca comanici

Bianca Comănici a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare după ce a reușit performanța de a câștiga cele două ediții a emisiunii fenomen, Puterea Dragostei. Originară din Constanța, la doar 21 de ani, aceasta a reușit să ajungă foarte populară după ce a semnat cu Kanal D și a intrat în reality show-ul moderat de Andreea Mantea, care între timp a fost înlocuită cu Cristina Dorobanțu.

Dacă în prima ediție, toată lumea se aștepta ca ea să fie aleasă de public ca și învingătoare, ei bine în cea de-a doua rezultatul a fost o surpriză pentru că toată lumea se aștepta ca cea care va pleca acasă cu marele trofeu să fie Ella. Aceasta a avut o relație și cu Jador, iar Iancu Sterp a fost îndrăgostit de ea. Și ea avea foarte mulți fani.

Totuși relația Biancăi cu Livian a propulsat-o pe locul 1. Cei doi au plecat cuplu, iar recent s-au despățit. Liviana câștigat detașat competiția băieților, iar acum a anunțat că se va întoarce în casa Puterea Dragostei pentru că îi place una din fetele noi, ceea ce a distrus-o pe Bianca. Culmea este că fata care i-ar fi picat cu tronc lui Livian este singura care are o relație stabilă. Este vorba despre Mona.

Cât de mult a afectat-o pe Bianca despărțirea de Livian

Bianca a recunoscut într-un vlog postat de ea pe Youtube că suferă după Livian, dar nu nu atât de mult cum cred alții. Interesantă este și schimbarea fizică prin care a trecut fosta concurentă de la Puterea Dragostei după ce a semnat cu Kanal D. O fotografie din trecut, cu părul de o culoare bizară și complet nemachiată o face foarte diferită de cea care este astăzi. Între timp, aceasta și-a injectat și buzele și probabil a făcut mai multe tratamente de înfrumesețare.

Întrebată de un fan cât de mult o doare despărțirea de Livian, Bianca i-a răspuns:

„Nu foarte mult, pentru că întotdeauna am fost o persoană singură, întotdeauna mi-a plăcut să stau singură. Momentan e dureroasă, fiindcă aveam așteptarea aia că o să ne mutăm împreună și mă gândeam că mai aștept câteva zile și o să vină.

Adică, nu simțeam singurătatea așa cum o simt acum, când știu că nu o să vină nimeni și trebuie să mă obișnuiesc cu gândul ăla că e posibil să nu-mi mai găsesc pe nimeni sau trebuie să găsesc ceva să mă scoată din starea asta.

Noaptea e cel mai greu pentru că sunt singură…”, a mărturisit Bianca Comănici în ultimul său vlog de pe canalul de Youtube

Revista Presei