De nerecunoscut! Cum arăta Bianca Comănici de la Puterea Dragostei înainte să semneze cu Kanal D! Nu semăna deloc cu cea de acum

31 aug. 2020
De nerecunoscut! Cum arăta Bianca Comănici de la Puterea Dragostei înainte să semneze cu Kanal D! Nu semăna deloc cu cea de acum

Bianca Comănici a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare după ce a reușit performanța de a câștiga cele două ediții a emisiunii fenomen, Puterea Dragostei. Originară din Constanța, la doar 21 de ani, aceasta a reușit să ajungă foarte populară după ce a semnat cu Kanal D și a intrat în reality show-ul moderat de Andreea Mantea, care între timp a fost înlocuită cu Cristina Dorobanțu.

Dacă în prima ediție, toată lumea se aștepta ca ea să fie aleasă de public ca și învingătoare, ei bine în cea de-a doua rezultatul a fost o surpriză pentru că toată lumea se aștepta ca cea care va pleca acasă cu marele trofeu să fie Ella. Aceasta a avut o relație și cu Jador, iar Iancu Sterp a fost îndrăgostit de ea. Și ea avea foarte mulți fani.

Totuși relația Biancăi cu Livian a propulsat-o pe locul 1. Cei doi au plecat cuplu, iar recent s-au despățit. Liviana câștigat detașat competiția băieților, iar acum a anunțat că se va întoarce în casa Puterea Dragostei pentru că îi place una din fetele noi, ceea ce a distrus-o pe Bianca. Culmea este că fata care i-ar fi picat cu tronc lui Livian este singura care are o relație stabilă. Este vorba despre Mona.

Cât de mult a afectat-o pe Bianca despărțirea de Livian

Bianca a recunoscut într-un vlog postat de ea pe Youtube că suferă după Livian, dar nu nu atât de mult cum cred alții. Interesantă este și schimbarea fizică prin care a trecut fosta concurentă de la Puterea Dragostei după ce a semnat cu Kanal D. O fotografie din trecut, cu părul de o culoare bizară și complet nemachiată o face foarte diferită de cea care este astăzi. Între timp, aceasta și-a injectat și buzele și probabil a făcut mai multe tratamente de înfrumesețare.

Întrebată de un fan cât de mult o doare despărțirea de Livian, Bianca i-a răspuns:

„Nu foarte mult, pentru că întotdeauna am fost o persoană singură, întotdeauna mi-a plăcut să stau singură. Momentan e dureroasă, fiindcă aveam așteptarea aia că o să ne mutăm împreună și mă gândeam că mai aștept câteva zile și o să vină.

Adică, nu simțeam singurătatea așa cum o simt acum, când știu că nu o să vină nimeni și trebuie să mă obișnuiesc cu gândul ăla că e posibil să nu-mi mai găsesc pe nimeni sau trebuie să găsesc ceva să mă scoată din starea asta.

Noaptea e cel mai greu pentru că sunt singură…”, a mărturisit Bianca Comănici în ultimul său vlog de pe canalul de Youtube