Decizie fulger a lui Florin Salam: se căsătorește în pandemia! Cine este femeia celebră care i-a luat mințile

florin salam

Florin Salam a iubit-o mult pe prima lui soție, Ștefania. Aceasta i-a dăruit doi copii, pe Betty, care cântă și ea și pe Dani. Manelistul a refuzat să se mai căsătorească, deși marea lui iubire a urmat în urmă cu 11 ani din cauza unor complicații la ficat.

După mai multe certuri și împăcări, acum Roxana Dobre, ajunsă și ea celebră datorită relației cu Florin Salam, a anunțat că se pregătește de nuntă. Nu este prima dată când se lansează un astfel de zvon, dar de data aceasta lucurile par tranșate.

Manelistul are o relație cu aceasta de mai bine de șase ani, timp în care ea a dat naștere și la trei copii. Deși și-a dorit mult oficializarea relației, Florin Salam a găsit mereu un pretext pentru a nu se cununa și oficial.

Cu cine se căsătorește Florin Salam

”Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente ”nașpa” în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit”, a povestit Roxana Dobre pentru wowbiz.ro.

Roxana Dobre a dat detalii și despre marele eveniment despre care susține că va fi unul mic. Deși ținând cont de chefurile pe care încing maneliștii este destul de greu de crezut.

”O să fie la anul, nunta. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă intresează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu”, a mai povestit Roxana Dobre.

Revista Presei