Război total între maneliști: Jador, Florin Salam, Dani Mocanu și Tzanca Uraganu au lansat piese simultan! Cine a ajuns pe locul 1 trending Youtube și cine a fost umilit total

25 oct. 2020
Război total între maneliști: Jador, Florin Salam, Dani Mocanu și Tzanca Uraganu au lansat piese simultan! Cine a ajuns pe locul 1 trending Youtube și cine a fost umilit total

Din generația veche de maneliști, Florin Salam este cel care a reușit să se adapteze cel mai bine la noua eră Youtube, bifând mai multe piese în top 10 în trending. Jador și Dani Mocanu sunt cei care își dispută cel mai des supremația, ambii intitulându-se regi ai Youtube-ului.

O concurență puternică au și de la Tzanca Uraganu și Bogdan de la Ploiești, acesta din urmă reușind să ajungă pe locul 1 cu o piesă, în colaborare cu Theo Rose. De ceva timp, însă a intrat într-un con de umbră și nu a mai ieșit cu nimic în prim plan.

În schimb, Dani Mocanu pare a fi cel mai popular manelist pe Youtube în momentul de față. El a lansat în urmă cu o lună o piesă cu versuri controversate, împreună cu Abi Talent, dar a ajuns imediat pe locul 1 și a rămas acolo mult timp. Replica lui Jador a fost pe măsură. El l-a detronat, două săptămâni mai târziu, cu o melodie în care cântă alături de Carmen de la Sălciua, „Nu am somn de 4 zile”.

Jador sau Dani Mocanu? Cine a ieșit învingător pe Youtube

Acum cei doi maneliști au scos simultan piese și același lucru au făcut și Tzanca Uraganu și Florin Salam. Astfel în ultimele trei zile, cei patru maneliști, care își dispută supremația au scos câte o melodie, iar învingător la puncte a ieșit Dani Mocanu. În doar 24 de ore, acesta a strâns 1,4 milioane de vizualizări și probabil până luni va fi numărul 1 și va rămâne acolo ceva timp.

Locul 2 este urmat de Jador, care cântă împreună cu Ruby, dar el a strâns puțin sub 1 milion de vizualizări în 48 de ore. Urmează Tzanca Urganu, cu puțin peste 630.000 de vizualizări, cu noua lui piesă și abia pe locul 4 în topul celor mai în vogă maneliști, Florin Salam, cu puțin peste 300.000 maneliști.

De menționat că în momentul de față Tzanca Uraganu se află pe locul 1 în trending Youtube cu o piesă lansată de el în urmă cu o săptămână și care s-a bucurat de mult succes. Dar cel care a avut cea mai puternică ascensiune în 24 de ore, în ultima perioadă, rămâne Dani Mocanu, cel care are și probleme cu legea, fiind acuzat de proxenetism. Dar românii par să-i aprecize muzica foarte mult și îi așează absolut toate piesele pe locul 1 în trending Youtube.