Delia a uluit pe toată lumea! De ce nu vrea să facă un copil. Adevăruri dureroase au ieșit la iveală

delia

Delia spulberă toate speculațiile potrivit cărora nu ar putea face copii. Îndrăgita artista a recunoscut în fața tuturor motivul pentru care nu are încă copii și de ce a luat o astfel de decizie.

Delia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Răzvan Munteanu și se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Totuși, pentru a fi completă, un copil ar fi cel care ar putea creiona totul.

Fanii se întreabă de ani de zile de ce artsita nu a ales să dea naștere unui copil și au existat mai multe declarații din partea mai multor persoane, printre care și mama sa, care susțineau că Delia nu ar putea face copii din cauza unei probleme medicale. Se pare însă, că adevărul ar fi cu totul și cu totul altul.

”Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate.

Aș crea încă o problemă

Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului’, a mărturisit Delia, pentru Unica.

În urmă cu ceva timp, artista oferea din nou o serie de declarații privind un eventual copil și părea chiar deranjată de această întrebare.

”Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, spunea atunci Delia pentru Adevărul.

Ce spune Răzvan Munteanu 

De cealaltă parte, Răzvan Munteanu oferea la finele anului trecut o serie de declarații care o contrazic practic pe artistă.

”Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate” declara soțul Deliei Matache.

Și mama Deliei susținea în urmă cu ceva timp că Delia nu ar putea să rămână însărcinată pe cale naturală.

”În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, spunea Gina Matache într-o emisiune TV.

Revista Presei