Delia dă cea mai proastă veste! Guvernul a obligat-o să iasă această decizie. Mesajul pentru toți fanii săi

bomba-mondena-delia-cucerita-de-un-barbat-talentat-vedeta-a-recunoscut-public-382427

Delia este una dintre cele mai populare cântărețe din România, iar concertele ei sunt de fiecare dată de neuitat. Tocmai de aceea, fanii își cumpără bilete cu mult timp înainte și sunt de fiecare dată impresionați de surprizele pregătite de artistă. Dar pandemia și-a pus amprenda și asupra ei. Din cauza obligațiilor impuse de Guvern, aceasta a fost obligată să-și amâne concertul care era programat pe 31 mai.

Delia a anunțat zilele trecute și despărțirea de Global Records, casa de discuri a INNEI și a lui Lucian Ștefan. Și soțul artistei a renunțat la colaborarea cu aceștia, urmând să meargă mai departe pe cont propriu.

Mesajul Deliei pentru fani

„Conform noilor reglementări aprobate de Parlament în cursul zilei de miercuri, 20 mai 2020, ce prevăd interzicerea evenimentelor de tip drive-in, suntem nevoiți să amânăm evenimentul „Delia Drive-In” din ‪data de 31 mai 2020 la o data pe care o vom stabili ulterior în funcție de cum va fi posibil din punct de vedere legal.

Speranța noastră este ca relaxarea măsurilor să se întâmple începând cu ‪1 iunie, așa cum au anunțat guvernanții în ultimele zile. Echipa lucrează în continuare la acest proiect și facem tot posibilul să oferim publicului o experiență inedită”, a anunțat Delia.

Toate biletele achiziționate până acum rămân valabile pentru noua dată a evenimentului. „În cazul în care nu credeți că puteți participa la acest eveniment, puteți intra pe iabilet.ro/retur pentru a returna biletele. Puteți alege să primiți contravaloarea biletelor sub formă de voucher valabil pe platforma de bilete sau restituirea sumelor în contul din care s-a făcut plata”, au transmis organizatorii.

Citește și:

Revista Presei