Despărțire șoc în showbiz! Delia și soțul ei au luat o decizie care a uluit pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta

delia

O decizie surprinzătoare luată de Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, în plină pandemie, într-un moment delicat pentru industria de divertisment. Motivele relea nu se știu, ci doar cele de PR transmise către public.

Așadar cei doi au decis să încheie colaborarea cu Global Records și Lucian Ștefan, fostul iubit al INNEI și cel care manageria casa de discuri. Timp de mai bine de patru ani au lucrat împreună și au lansat hit după hot, iar perspectivele de creștere a companiei era una foarte mare.

“Au fost 4 ani frumoși alături de Global Records, cu multă muzică și proiecte de care sunt mândră. Stay tuned for more!”, a mărturisit Delia. Nici Răzvan Munteanu, soțul și managerul Deliei, nu va mai face parte din managementul diviziei care se ocupă de concerte, evenimente și endorsement de la Global.

Ce a transmis șeful Global Records

”În ultimii 4 ani, m-am implicat în diverse proiecte de la Global: atât dezvoltarea firmei de booking național, endorsement, dar și zona de events și am contribuit la crearea primei agenții de influenceri din România. E timpul ca acum să mă focusez pe alte proiecte despre care voi comunica la momentul potrivit, însă voi rămâne aproape de Global pentru colaborări punctuale”, a spus Răzvan Munteanu. ”Le mulțumesc Deliei și lui Răzvan pentru încredere și pentru o colaborare frumoasă și le urez succes mai departe în ceea ce își propun”, a spus Lucian Ștefan, CEO Global Records.

Delia a a obținut premii precum ”Best Show – Acadelia”, ”Favorite Artist” la The Artist Awards, ”Best Female Artist” și ”Best Personal Style” la Elle Style Awards.

Revista Presei