Delia, schimbare de look dramatică! Cum arată vedeta cu părul șaten închis, exacu culoarea Danei Budeanu

26 mart. 2021
Delia, schimbare de look dramatică! Cum arată vedeta cu părul șaten închis, exacu culoarea Danei Budeanu
Delia este una dintre cele mai populare artiste din România

Delia este una dintre cele mai populare vedete la ora actuală. Pandemia, însă i-a redus dramatic numărul concertelor și asta a făcut-o să caute tot felul de activități prin intermediul cărora să iasă din starea de letargie. O bună perioadă de timp, aceasta a avut blocate și proiectele tv pentru că filmările au fost suspendate mai multe luni.

Acum când situația părea să intre pe făgașul normal, noi restricții au fost impuse, așa că pe lângă cei din industria HORECA și artiștii vor fi profund afectați. În acest context, Delia încearcă să-și țină fanii în priză pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă. Mai mult decât atât, acesta a devenit zilele trecute prima vedetă, care și-a listat piesa în format NFT.

Licitație pentru muzica Deliei

Asta înseamnă că ea practic și-a postat un pachet melodic pe un portal, iar acolo cel care licitează cel mai mult se va întâlni cu artistul pentru a primi personal opera, dar și o casetă audio și un walkman plus mai multe mici cadouri oferite de Delia, în cazul de față. Dar desigur că orice artist poate face asta. Trebuie subliniat că această acțiune face parte din povestea criptomonedelor, iar listarea nu este chiar atât de simplă.

Pentru a atrage atenția și mai mult, Delia a postat pe pagina ei de Instagram un mic clip cu ea complet schimbată. Mai exact cu părul șaten închis. Probabil poartă o perucă, ținând cont că în următoarea fotografie postată apare blondă, așa cum o știe publicul de-o viață practic.

Delia, comparată cu Dana Budeanu

Peste 220.000 de internauți i-au văzut postarea și au comentat, cei mai mulți comparând-o cu Dana Budeanu. Artista s-a abținut de la a da un răspuns, preferând să afișeze doar zâmbete. O parte din fanii ei i-au transmis că este foarte frumoasă și cu părul vopsit în această culoare, dar cei mai mulți continuă să o prefere blondă.

Așa că Delia s-a conformat și astăzi a postat fotografii cu ea blondă pe toate rețele de socializare și arată superb. În curând, Delia își va lansa o nouă piesă, în colaborare cu Nane. Artista a început deja să facă teasing și speră să ajungă pe locul 1 în trending Youtube.

După ce topul a fost dominat de manele în ultima perioadă de timp, Andra și 3 Sud Est au reușit cu piesa lor nouă să urce pe locul 1 luând prin surprindere pe toată lumea. Succesul lor a fost unul neașteptat, dar poate fanii au fost foarte curioși să afle și ce mai face Mihai, care a fost la un pas de moarte după ce a fost infectat cu virusul care a blocat toată planeta.