Denise Rifai a dat din casă! Ce simte pentru Traian Băsescu

31 ian. 2020
Denise Rifai a dat din casă! Ce simte pentru Traian Băsescu

Denise Rifai a dat totul din casă. Jurnalista a vorbit despre marii politicieni ai României și a dezvăluit cine este numărul 1 pentru ea într-un „top trei policieni”.

Vedeta a mărturisit, în emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.tv, ce calități ar trebui să aibă un politician, dar și cu cine ar vota dacă mâine ar fi alegeri.

Preferatul jurnalistei este Adrian Năstase. Aceasta l-a poziționat pe primul loc.

„Cel mai frumos interviu al meu pe anul care s-a încheiat a fost cu Adrian Năstase. Acum, abia, ar trebui să fie om politic. Acum e trecut prin greutăți, e rodat, este foarte intelectual, foarte citit, e fain, are carismă de bărbat, are energie de bărbat, e viu. De abia de acum înainte e momentul pentru Adrian Năstase. A făcut și greșeli foarte mari, era mult prea superior. Acum e ce trebuie, mi-a plăcut foarte mult de el. E un tip foarte calitativ, îl plac foarte mult”, a răspuns Denise Rifai.

Pe locul doi se află Victor Ponta, despre care Rifai spune că este un bărbat politic și nu este altul ca el.

„E viu, e dinamic, are nerv, știe politică, știe să întoarcă masa, discuția.(…) El e unicul care mă ține în alertă, trebuie să fiu atentă la el.(…) Este vreun lider de stat sau vreun om în funcții de tipul ăsta fără fie în legătură cu structurile secrete ale statului român? Eu spun că și Victor Ponta e tânăr, nu era gata să fie președinte când a candidat în urmă cu cinci ani. Acum abia e bărbat politic și să vedem de acum încolo ce face”, a spus aceasta.

Nici Florin Cîțu nu a lipsit din ecuație. S-a clasat pe trei.

Despre liberal, Denise a spus că este un tip cald și atent.

„Ăsta ministru de Finanțe! Eu sunt economist la bază. Eu îl cunosc de mai bine de 10 ani. (…) Pe domeniul nostru este extraordinar de clar. Ca vibrație e un tip cald, calm, așezat, atent. Deci sunt fascinată de el. Eu zic să avem încredere în el. Îl cunosc pe el, îl cunosc în toată cariera asta politică, suntem apropiați și îmi place foarte mult că nu s-a schimbat. E același om. E chiar mai cald, e mai atent. (…) Omul acesta e un tip liber la cap, e un tip care are școală multă în el”, a adăugat aceasta.

Pe cine ar vota dacă mâine ar fi alegeri

Dacă ar avea de ales dintre patru candidați: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis, Denise Rifai l-ar alege intotdeauna pe Traian Băsescu.

„Întotdeauna pe Traian Băsescu. Poate pentru că este cel mai aproape pe ADN-ul poporului român, pe structură, așa. E un tip din popor. Și e bărbat. Traian Băsescu e bărbat. În România e nevoie de bărbați politici. E nevoie de oameni care să cunoască politică, de politicieni, de clasă, de elită. Dar peste elita asta care să cunoască politică, să studieze politică, e nevoie ca cei care conduc să fie bărbați. Iar Traian Băsescu este bărbat. A fost bărbat și este bărbat. A făcut și multe greșeli, dar suntem oameni. Acesta e răspunsul: pentru mine, întotdeauna Traian Băsescu. Cu toate relele lui”, a fost răspunsul lui Rifai.