Denise Rifai a leșinat în fața unui politician cunoscut! Ce s-a întâmplat

denise rifai

Denise Rifai a ajuns celebră după ce a fost moderatoarea unor emisiuni la Realitatea Tv, în care le punea tot felul de întrebări bizare invitaților. Mult timp, ea a fost ținta glumelor, dar treptat a devenit vedeta numărul 1 a postului de știri, mai ales după plecarea lui Rareș Bogdan.

Când s-a schimbat managementul, aceasta a decis să demisioneze, iar locul ei a fost luat de Mădălina Dobrovolschi, ceea ce e nemulțumit-o teribil. Deși a avut oferte, momentan Denise Rifai nu a anunțat oficial cu cine va semna, ci doar că o vom revedea în curând.

Invitată la Teo Show, La Kanal D, aceasta a făcut o serie de mărturisiri și chiar a spus că a leșinat efectiv când s-a întâlnit cu un politician celebru pentru un interviu. Avea doar 23 de ani la acel moment.

Ce a povestit Denise Rifai

”Eram la un post de radio de muzică rock. Nici nu vreau să zic ce salariu am avut prima dată… Viața așa a fost. Radioul respectiv a fost cumpărat de Adevărul, pe vremea când trăia Dinu Patriciu, și aveau un proiect de tv online și m-au luat acolo. Eram eu – un singur reporter – și foarte mulți șefi, oameni foarte deștepți. Prima oară a venit Adrian Năstase.

Am leșinat. Mi-am zis: cum să-i iau eu interviu lui Adrian Năstase?! Aveam vreo 23 ani. Acolo am învățat meserie foarte multă. După câteva luni de teren, au apărut ofertele de la televiziuni. Apoi am rămas doar la un post de televiziune”, a povestit Denise Rifai la Kanal D.

Revista Presei