Denise Rifai șochează întreaga țară: „Fată, credeam că e ceva de capul tău…”

de: Ana Toma
02 mai 2021
Denise Rifai șochează întreaga țară:
Denise Rifai

Denise Rifai și-a obișnuit deja fanii cu fel de fel de reacții la ultimele dispute de pe scena politică, însă una dintre postările brunetei nu a fost pe deliciul publicului. Prezentatoarea a fost aspru criticată de sute de internauți.

Spre deosebire de alte prezentatoare de televiziune, Denise Rifai are un stil aparte prin care își expune punctul de vedere. Deși de cele mai multe ori, este văzută cu ochi buni, ultima postare nu a fost primită prea bine de cei mai mulți fani.

Denise Rifai a șocat pe toată lumea

Cu alte cuvinte, vedeta s-a întrebat dacă în România mai există sau nu bărbați adevărați și care este numărul real al acestora. Mai mult de atât, Denise Rifai susține că se poate observa un adevărat deficit la acest capitol, mai ales ținând cond de ce este ”prin pantaloni”.

Stau si ma intreb Oare cam cati barbati din tara asta, din marii barbati de stat desigur, sunt si Barbati? :)))
Oare cam cati???! 🙂

Ps. Mm? cum e?? E ceva prin pantaloni au ba?? E maaaare deficitul! Mare mare de tot!”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Fanii au pus-o la zid

Așa cum era de așteptat nu foarte mulți fani de-ai săi au privit cu ochi buni postarea vedetei. Unii i-au spus că mai are multe de învățat până își expună un astfel de punct de vedere, pe când alții au trecut la jigniri serioase.

”Marii barbati sunt de fapt foarte mici , doar presa ii vede mari si incearca sa ne convinga si pe noi de acest fapt. Denise Rifai, cand vei mai creste nu vei mai pune asemenea intrebari stupide”, i-a scris un internaut.

ATENȚIE LA MODUL DE EXPRIMARE NU VI SE POTRIVEȘTE”, este un alt comentariu. ”Păi cum Denise? Tu nu îi cauți???

Fată, credeam că e ceva de capul tău, dar după asemenea postări… Vai de tine!”, i-a mai scris o altă internaută.

Totuși, pe lângă comentariile răutăcioase, unii fani i-au susținut punctul de vedere, ba chiar i-au dat și exemple din lumea politică care se încadrează în categoria despre care vorbește vedeta.