Viorica Dăncilă s-a schimbat complet! A renunțat la viața politică. Ce job are acum fostul premier

de: Ana Toma
26 apr. 2021
Viorica Dăncilă s-a schimbat complet! A renunțat la viața politică. Ce job are acum fostul premier
Viorica Dăncilă a fost eurodeputat PSD, premier și președinte al PSD

Viorica Dăncilă a trecut prin mai multe schimbări de când a renunțat la PSD. Fostul premier nu a mai fost văzut în lumina reflectoarelor de multă vreme, între timp a scos și o carte, iar acum se ocupă de ceva complet diferit.

Recent, Viorica Dăncilă a mărturisit că s-a detașat de viața politică și a lucrat în consultanță pentru domeniul de afaceri, un job complet diferit față de ce făcea până acum, însă un pas înainte, după cum spune și ea.

Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă

Mai mult de atât, fostul premier se consideră o persoană activă din punct de vedere profesional și nu are de gând să renunțe la viața de acum pentru a se reîntoarce în politică.

”Viorica Dăncilă lucrează, este un om activ. Am făcut consultanță pentru mediul de afaceri. Viorica Dăncilă este bine și detașată un pic de partea politică.” a mărturisit Viorica Dăncilă.

Chiar dacă nu activează în domeniul politic, fostul premier este atent la ce se întâmplă în România și susține că jignirile și violența în limbaj au devenit mai proeminente decât proiectele importante pentru țară, acesta fiind și motivul principal pentru care ideea de a reveni în viața politică nu o pre aîncântă.

”Nu-mi place ce se întâmplă pe scena politică, aș fi vrut mai multe proiecte, mai puține jigniri și mai puțină violență în limbaj”, a mai declarat Dăncilă.

Viorica Dăncilă s-ar împăca cu Liviu Dragnea

Chiar dacă nu și-au mai vorbit de când Liviu Dragnea a fost încarcerat, Viorica Dăncilă este deschisă la o conversație cu fostul lider PSD. Fostul premier mărturisește că dacă va fi contactată de acesta, va discuta deschis.

Dacă domnul Dragnea mă va contacta, voi discuta cu dânsul”, a mai spus Viorica Dăncilă, mărturisind că cel mai probabil, Dragnea va avea alte priorități când iese din închisoare, precum familia.

Fostul premier a mai povestit că nu a luat legătura cu Liviu Dragnea de când a fost încarcerat, însă îi dorește tot ce e mai bun după această experiență.

”Nu am vorbit cu dl. Dragnea, dar îi doresc să aibă puterea să meargă mai departe și multă multă sănătate”, a mai completat Dăncilă.