Despărțire bombă în showbiz. Un tânăr milionar a rămas din nou singur. De ce au ajuns la o separare fulger

09 iul. 2021
Despărțire bombă în showbiz. Un tânăr milionar a rămas din nou singur. De ce au ajuns la o separare fulger
Foto: Louis Hansel on Unsplash

Păreau mai îndrăgostiți ca niciodată și că relație lor va dura o eternitate. Dar iată că după cinci luni de iubire intensă, au ales să o ia pe drumuri separate. Frumoasa Ioana Ignat și tânărul milionar Sebastian Dobrincu au luat-o pe drumuri separate.

Contactat de jurnaliștii de la CanCan, el nu a dorit să comenteze subiectul. A spus că vrea să-și țină viața privată și că se află în Los Angeles cu treabă. Întrebat și despre fosta lui iubită, el a replicat că ea este în țară.

Ioana Ignat ar fi visat la Sebastian Dobrincu încă de când acesta era în altă relație

Relația dintre cei doi tineri a durat puțin, dar tatonări între ei au existat de mult timp. Mai multe surse au povestit pentru VoxBiz.roIoana Ignat i-ar fi făcut ochi dulci lui Sebastian Dobrincu încă de când acesta avea o altă iubită, pe vlogegrița Mimi.

Sebastian Dobrincu are doar 22 de ani și este cel mai tânăr milionar de pe Sillicon Valley. Aceasta a plecat în Statele Unite ale Americii, după liceu. Nu și-a dat BAC-ul în România, pentru că a fost exmatriculat de la liceul special pentru olimpici, unde fusese înscris datorită performanțelor sale în informatică.

Sebastian Dobricu era milionar deja la 19 ani

Nici în SUA nu a rezistat la facultate pentru că se plictisea. A inventat o aplicație de marketing, care l-a făcut milionat într-un timp record. Astăzi conduce mașini de sute de mii de euro și își permite absolut orice își dorește.

Sebastian Dobrincu a scost și mai multe piese pentru că este și foarte talentat. Una dintre ele, chiar cu fosta lui iubită, Ioana Ignat și culmea, aceasta s-a bucurat și de cel mai mult succes.