Detalii neștiute de public. Cine este fiul lui Ludovic Orban și cu ce se ocupă acesta astăzi

10 mai 2021
Detalii neștiute de public. Cine este fiul lui Ludovic Orban și cu ce se ocupă acesta astăzi

Ludovic Orban este un politician foarte cunoscut, cu o vastă experiență în domeniu, însă despre viața sa privată se cunosc puține detalii. Cristina Țopescu a fost singura jurnalistă care a reușit să-l convingă pe actualul premier să vorbească deschis despre familia lui.

În septembrie 2017, aceasta l-a avut invitat pe deputatul Ludovic Orban, la emisiunea sa de la Canal 33, ”INTERVIURI (NE)CONVENŢIONALE”. Printre altele, președintele PNL a vorbit și despre fiul său, care are astăzi 20 de ani și de care este foarte mândru. Tudor Andrei este un tânăr foarte apreciat de toți cei care-l cunosc.

„Merge pe 18. E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat.

Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă”, spunea Ludovic Orban în 2017, în cadrul emisiunii Cristinei Țopescu.

Cum era copilul Ludovic Orban?

„Am fost un copil cu iniţiativă, cu idei, creativ, care le-a încercat pe toate. Am făcut şi destule năzdrăvănii, nu eram cuminte. Leonard, fratele mai mare, era băiatul cuminte care trebuia să aibă grijă şi de mine. (…) Am avut o copilărie foarte frumoasă.

În primul rând, atunci când sunt doi copii în casă, niciodată nu se plictisesc. Fratele meu e mai mare cu aproape doi ani… Plus că acolo unde am locuit în Braşov era un bloc cu o curte interioară şi eram peste 40 de copii. Era tot timpul zarvă, eram o întreagă gaşcă şi totdeauna era acţiune”, a povestit Ludovic Orban despre el.