Dezastru pentru Adi Minune! Este căutat de mascații DIICOT! Acuzații grave la adresa manelistului. În ce mega-dosar ar fi implicat

26 nov. 2020
Dezastru pentru Adi Minune! Este căutat de mascații DIICOT! Acuzații grave la adresa manelistului. În ce mega-dosar ar fi implicat

Celebrul manelist Adrian Minune a ajuns, din nou, la poliție! Acesta ar fi fost chemat la audieri într-un dosar de șantaj și camătă.

Adrian Simionescu, pe numele său real, a fost chemat la poliție să dea explicații într-un dosar în care sunt cercetate fapte de șantaj și camătă, conform cancan.ro. Dosarul ar avea legătură cu o rețea de cămătari din Brăila. Mai precis, ar fi vorba despre dosarul în care mai mulți maneliști îi acuză pe membrii clanului Duduianu că le iau banii de la cântări.

El fusese căutat în prealabil și de mascații DIICOT, dar nu a fost găsit la adresa indicată.

Doar câteva săptămâni au trecut de la ultimele probleme cu legea ale celebrului manelist. În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, polițiștii au intervenit la un eveniment organizat într-un penthouse din Capitală, amendând 11 persoane cu suma totală de 38.500 lei.

Printre cei amendați s-au numărat și Adi Minune și Tzanca Uraganu.

Adi Minune, cel mai bogat manelist din România

Mai multe surse vorbesc despre conturile lui Adi Minune, care sunt arhi-pine. Aceasta ar fi cel mai bogat manelist din România. De altfel deține mașini extrem de scumpe, numai „piese” de colecție, cum ar fi un Ferrari 458 Spider sau un Lamborghini Aventador Roadster, cumpărat cash cu 400.000 de euro!

Adi Minune le-a oferit copiilor tot ce și-au dorit. De exemplu, fiicei sale, Carmen Simionescu i-a oferit cadou Mercedes GLE, preț de catalog, de 70.000 de euro, când a împlinit 22 de ani.

„În copilărie, m-am simțit ca un leu în captivitate. Erau părți mai puțin frumoase, rasismul, etichetele, invidia. Astea erau în copilărie. Mama a fost cea care ne-a oferit viața ei. De asta suntem astăzi copii respectuoși, la locul lor. Mama e tot. Tata a avut grijă să nu ne lipsească nimic. Dar s-a implicat și în altele. Nu-mi amintesc să fi avut nevoie vreodată de el și să nu fie acolo, lângă mine. Noi am fost ținuți din scurt. Nouă nu ne-a luat tata o mașină așa…, că am împlinit 18 ani. Noi trebuia să merităm cadoul, să facem ceva”, a povestit Carmen de curând despre cum a fost Adi Minune ca tată.