Dezastru pentru Florin și Brigitte Pastramă: Acuzații grave la adresa celor doi: cei doi sunt terminați

02 dec. 2020
Dezastru pentru Florin și Brigitte Pastramă: Acuzații grave la adresa celor doi: cei doi sunt terminați

Florin și Brigitte Pastramă nu trec prin cele mai bune momente ale vieții lor. Nu doar că relația lor este destul de zbuciumată, cu despărțiri și împăcări peste noapte, dar, mai nou, cei doi se confruntă și cu probleme cu legea.

Scandalul dintre Brigitte și Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, a ajuns la tribunal. Aceasta a dat-o în judecată pe actuala nevastă a lui Florin Pastramă, care ar fi amenințat-o. Și, dacă tot a ajuns la poliție, Raluca Podea a depus o plângere și pe numele lui Florin Pastramă.

Daune morale de 100.000 euro

Raluca Podea solicită și daune morale în bani familiei Pastramă:

“Le cer daune morale de 100 000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității. Să-i văd pe amândoi cum mătură și spală strada!”, a mai declarat Podea, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Pe de altă parte, Brigitte are propria sa variantă a poveștii și susține că fosta parteneră a lui Florin Pastramă, alături de cumnata Simona, ar fi complotat împotriva ei și a lui Florin, angajând chiar pe cineva să-i bată.

Mai mult decât atât, Brigitte susține că are și dovezi pentru acuzațiile pe care le aduce, mai exact mai multe mesaje între Raluca Podea și cumnata Sorina, în care vorbeau despre un anumit „Bogdan”, pe care l-au pus să le dea o lecție lui Brigitte și Florin Pastramă.

„Am stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia Pastramă! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, chiar de mea, Simona, care, împreună cu Raluca Podea, au uneltit planuri diabolice ca să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale mele, în care, de exemplu, sărbătoream un an de căsnicie.

Ceea ce vreau să vă anunț este că voi merge la Poliție pentru a face o plângere. Domnișoara Podea a încercat să îl pună pe Bogdan V. să ne bată pe mine și pe Florin, după emisiunea în care am făcut public adevărul și am arătat mesajele ei, pline de amenințări. Urmăriți și acest mesaj, unul dintr-un lung șir de mesaje cu iz penal”.

Pe de altă parte, Raluca Podea susține că i-a dat în judecată pe Brigitte și Florin Pastramă pentru amenințare:

„Eu i-am dat în judecată și pe ea și pe el, le-am făcut plângere penală pentru amenințare. Ea mă hărțuiește non-stop, postează tot felul de inepții, despre mine. Mi-au zis o să-ți arătăm noi ție, o să vezi tu! Ce face Brigitte e un circ ieftin. Mie tot scandalul ăsta cu ei îmi afectează imaginea, viața, copilul”, a declarat Raluca Podea în exclusivitate pentru Playtech.ro.